همیشگیمی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2738 عنوان کسایی که عمل بینی داشتن میایین 121 بازدید | 15 پست من هفته اینده نوبت عمل دارم ولی از بعدش که بینی کیپ میشه میتزسم خس خفگی بهم میاد تجربتونو میگین 1403/12/15 | 02:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شکیبازندگی عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 9216 من یه ماهه عمل کردم ترسوترین واسترسی ترین ادم بودم فقط دوهفته بینیت کیپ میشه اونم نه درحدخفگی باشست شواکی میش بروانشاالله خیره مبارکه برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️
همیشگیمی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2738 من یه ماهه عمل کردم ترسوترین واسترسی ترین ادم بودم فقط دوهفته بینیت کیپ میشه اونم نه درحدخفگی باشست ... ممنونم عزیزم دکترم بهم گفته دو روز اول کیپه اونم تا شستشو میکنی اوکی میشه میترسم خفه شم 😂ممنونم عزیزم
همیشگیمی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2738 من یه ماهه عمل کردم ترسوترین واسترسی ترین ادم بودم فقط دوهفته بینیت کیپ میشه اونم نه درحدخفگی باشست ... مبارک باشه گلی
شکیبازندگی عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 9216 مبارک باشه گلی ممنون دماغم گوشتیه انقدرورم داره فعلاکه انگاریه گوجه روصورتمه 🤣🤣😅 برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️
همیشگیمی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2738 ممنون دماغم گوشتیه انقدرورم داره فعلاکه انگاریه گوجه روصورتمه 🤣🤣😅 😂😂 برامنم استخوانیه نوکش گوشتیه یکمروزی سه بار شستشو باید بدم درسته
همیشگیمی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2738 ممنون دماغم گوشتیه انقدرورم داره فعلاکه انگاریه گوجه روصورتمه 🤣🤣😅 عزیزم به پره ها بخیه میزنن چند روز اول چیا میخوردی میتونستی بخوری غذا
شکیبازندگی عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 9216 😂😂 برامنم استخوانیه نوکش گوشتیه یکمروزی سه بار شستشو باید بدم درسته راستش من درست خسابیم شست شوندادم دکترم گفت نمی خوادقطره کافیه هر۶ساعت قطره بایدبریزی 😅😅انقدرورم داشتم ودرددوروبریام دردنداشتن من یه هفته دردداشتم برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️
همیشگیمی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2738 راستش من درست خسابیم شست شوندادم دکترم گفت نمی خوادقطره کافیه هر۶ساعت قطره بایدبریزی 😅😅انقدرورم دا ... قطره چی برا من اصلا قطره ننوشته
همیشگیمی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2738 راستش من درست خسابیم شست شوندادم دکترم گفت نمی خوادقطره کافیه هر۶ساعت قطره بایدبریزی 😅😅انقدرورم دا ... نسخمو بهم داده بعد از عمل ولی قطره نیس توش
شکیبازندگی عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 9216 عزیزم به پره ها بخیه میزنن چند روز اول چیا میخوردی میتونستی بخوری غذا اره ۵روزاول غذای ابکی خوردم اب کرفس واناناس خیلی خوردم من بخیه هام داخله وپایین نوک بینی اونم معلوم نیست طبیعی عمل کردم برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️
شکیبازندگی عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 9216 قطره چی برا من اصلا قطره ننوشته هردکترفرق داره برادرمن دکترش سرم داده بوددکترمن ندادگفت قطره کافیه برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️
همیشگیمی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2738 اره ۵روزاول غذای ابکی خوردم اب کرفس واناناس خیلی خوردم من بخیه هام داخله وپایین نوک بینی اونم معلوم ... ببخشیدا سوالام زیاد شد اب کرفس چجوریه بدمزس چجوری ابشو میگرفتین
شکیبازندگی عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 9216 ببخشیدا سوالام زیاد شد اب کرفس چجوریه بدمزس چجوری ابشو میگرفتین نه عزیزم ازجای مطمئن هردوروزیه بطری میگرفتم قابل خوردن بااب هویج ترکیب میکردم ولی خیلی خوردم من اصلاکبودنشدم برعکس دوروبریام عمل کردن ولی دردداشتم عوضش بدن هرادم فرق داره برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️
همیشگیمی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2738 نه عزیزم ازجای مطمئن هردوروزیه بطری میگرفتم قابل خوردن بااب هویج ترکیب میکردم ولی خیلی خوردم من اصلا ... درسته فرق داره ممنونم از راهنماییت عزیزم لطف کردی🌹