2777
2789

منو ادم بده کردن از خودم بدم میاد بخدا  .دختر عمو بزرگم یه خطایی کرد و کارش ب طلاق کشید   و شوهرش پسرشو ازش گرفت یکماه  اون مدت که خونه عموم بود من از خواهرش بیشتر کنارش بودم مثل دیونه ها شده بود بخدا خود زنی میکرد گریه جیغ و داد من همه جوره هواشو داشتم اما بعدش دوباره رفت سرخونه زندگیش و من خوشحال بودم براش بعد مدتی دیدم داخل اینستا منو بلاک کرده پیج خواهرشم چک کردم دیدم دوتاشون بلاکم کردن  منم تعجب کردم گفتم لابد دستشون خورده .بعد زنگ زدم و پرسید از دختر عمو بزرگم که خواست طلاق بگیره که گفت کاره شوهرمه یکم محدودم کرده منم اهمیتی ندارم دیگه به خواهرشم گفتم اونم گفت کاره پسرمه حتما  از اینجا دیگه شک کردم

تیکر تولد 1سالگی دخترمه 👨‍👩‍👧     با افتخار کرد کرمانشاهم💚💚  

بعد گذشت ۲۰ روز  توی اینستا یکی بهم درخواست داد و چون فک کردم خانومه قبول کردم  چون چندتا فالور مشترک هم داشتیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینم بگم دختر عموم ب شوهرش خیانت کرده بود و شوهرش یه اسکرین شات از توی گوشی زنش میبینه که دختر عموم با دوستپسرش چت کرده و یه کلمه قلخی که نمیدونم یعنی چی تیکه کلامشون بوده من اینو میدونستم تیکه کلامو که برا دختر عمومه

بعد یه شب همون پیجه بهم گفت سلام قلخی  منم گفتم شما گفت مهم نیست اهمیتی ندادم .تا اینکه یه روز با عمم حرف زدم و فهمیدم دختر عموی اشغالم ب من تهمت زده بود و گفته این اسکرین شات ماله منه منو منطورش بوده

این دختر عموم گفته بود که من چند بار تو گوشیش روبیکا نصب کردم و با کسی چت کردم اسکرین شات ماله منه اینم اون اوایل نخواسته منو خراب کنه مثلا بعدش دیگه رو کرده