2777
2789
عنوان

ویروس جدید بدن درد

550 بازدید | 11 پست

وای که داریم میمیریم 

عجیب ترین مریضی ای هست که دیدم 

انقدر  بدنم درد میکنه که دوست دارم داد بزنم

لزر و سرفه و  سر درد و تب و همه چی ولی اذییت کننده ترینش بدن درد و لرزه که واقعا انگار داره بدنم خورد میشه 

کسی این مریضیو نگرفته ببینم چقدر طول میکشه؟

بعله دوماه پیش بود گرفتیم ازکرونای اصلی سختتر بود  باردارم بودم فقط مردمو زنده شدم چون دارونمیدادن بهم ازاخر باکلی التماس پنی سیلین زد وسرم .. اونجا گفتم بهش اگ نزنی تموم میکنم خودم چون سابقه تشنج دارم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اذر و دی درگیرش بودم

الان باز گرفتم

این مریضی استراحت میخواد

و اینکه من کلی داروگرفتم آخر سر اونی که خوبم کرد آموکسی کلاو ۶۲۵بود هر۸ساعت یکی.برای گلودرد هم شربت دیفین هیدرامین و دمنوش عناب

دردم از یار است و درمان نیز هم
بعله دوماه پیش بود گرفتیم ازکرونای اصلی سختتر بود باردارم بودم فقط مردمو زنده شدم چون دارونمیدادن ب ...

واقعا سخت تره .  بعد ۴ روز هنوز بدن درد دارم. الانم بین دو کتفم از پشت درد داره نمیدونم چیه 

من گرفتم اگر بنیه قوی داشته باشی بعد یک هفته بهتر میشی

نمیدونم بنیه ام چطوره ولی ضعیف نیستم. امانمو بریده از تب و لرز بگیر تا سرفه و یکم تنگی نفس و الانم زده به گوارشم۴ روزه درگیرم 

من هم گرفتم 

یک هفته خود بیماری بود بدن درد و سردرد و لرز کوفتگی سه تا چهار روز بعدش هم ضعف شدید هر چی میخوردم جون نمیگرفتم ده روزی گرفتار بودم 

استامینوفن میخوردم برای درد 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

واقعا سخت تره . بعد ۴ روز هنوز بدن درد دارم. الانم بین دو کتفم از پشت درد داره نمیدونم چیه

همونه تاچن وقت کتفم درد میکرد ب مرور خوب میشه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.