چیزی که تا مدت ها دهنتون وا بمونه ازش یا کلا باورتون نشه
خود من، دختر 11 ساله همسایمون، کارگر ساختمون اف غا نی رو اورده بود خونه :/💔
تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03
تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از این لا فهم و شعورایی که واقعا نه سواد علمی نه اجتماعی دارن و اصرار دارن که خودشونو اثبات کنناونم ...
فقط میخان بگن منننن ارههه یه چیزی هستم بقیع نیستن متاسفانه من بخاطر همین کار که اطرافیانم هی انجام میدن اعتماد به نفسم صفر شده و همیشه میگم کسی که باعث شد من اعتماد به نفسم اینجوری بشه رو حلال نمیکنم چون واقعا بعضی از تخریب ها آدم رو خورد میکنه
دوست خودم با برادرشوهر ش ازدواج کرد ۲۳-۴سال ازش بزرگترا!!!
یکی از آشنا های مامانم پسره 23 سالش بوده شکست عشقی میخوره حالا نمیدونم رو چ حسابی دعا خور شده یا رو لج رفته این کارو کرده رفته یه خانوم 62 ساله رو عقد کرده