2777
2789
عنوان

قبلا به ف ا ل اعتقاد نداشتم

59 بازدید | 8 پست

اما چندبار که گرفتم همشو درست گفتن من فقط اسممو گفتم گفت خواهرشوهرت و مادرشوهرت براتون دعا گرفتن اینو جاریمم همیشه میگه که مادرشوهرمون دعا میگیره، به ۲.۳نفرم تاحالا زنگ زدم همشون گفتن چقدر مادرشوهرت اهل دعاس،حتی مادرشوهرم همیشه میگه مردم با ما دشمنن برامون دعا میگیرن،کسی به دعا اعتقاد داره؟واقعا میتونه رو زندگی تاثیر بذاره؟

خانمه گفت میتونی باطلش کنی اما میترسم این کارو کنم،چکار کنم که اگه چیزی هست باطل بشه؟نمیخوام دعابگیر ...

اصلا راه دعایی نرو که بدبخت میشی 

فقط و فقط 

حرز امام جواد ببین عالیه 

هر وقت تونستی چ از قل و آیه الکرسی و یه قرآن خیلی کوچیک همیشه باهات باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ مادری برای بچه اش دعا نمیگیره،مگه عقلش کمه زندگیه بچه اشو خراب کنه

نمیدونم والا،گفت دعا میگیره که بچه هاش وابسته خودش بشن و رهاش نکنن،این اخلاقو میدونم داره چون شوهرم اگه ۱روز نره بهش سربزنه منو تیکه بارون میکنه شوهرمو محل نمیده و....

از کجا میتونم اصلش رو پیدا کنم؟

من خودم از مشهد گرفتم 

همه جاهای مذهبی میفروشند 

حتی میتونی خودت بنویسی روی کاغذ و نمازشودبخونی وفقط قمر در عقرب نباشه 

ولی هرگز سمت دعا نرو حتی باطل و سحر خودش یه سحر هست