2777
2789

سلام من نذر کرده بودم دخترم التهاب مثانش خوب بشه بیام تو نی نی سایت به بقیه هم بگم چیکار کنن چون واقعا اذیت شدیم

من دارم عزیزم و خوشحال میشم از لطفتونالهی تن خودتون و عزیزانتون سلامت باشه

مرسی عزیزم .اول بگم دختر من تقریبا توی سه سالگی اینطوری شد و ما که اصلا نمیدونستیم چشه دکترای خیلی زیادی بردیم از دکتر عمومی بگیر تا متخصص کودکان و فوق تخصص و جراح مجاری ادراری و دکتر کلیه و ..... هیچ کدوم فایده نداشت یا کرم موضعی میدادن یا انتی بیوتیک های خیییلی سنگین با دوز بالا که بدتر میشد روز به روز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم .اول بگم دختر من تقریبا توی سه سالگی اینطوری شد و ما که اصلا نمیدونستیم چشه دکترای خیلی ز ...

و اخرین دکتر هم که بهمون گفت بیاریدش سیستوسکوپی کنیم تحت بیهوشی بهش گفتم خوب میشه گفت نه فقط میخوایم تشخیص بدیم. 😑

و اخرین دکتر هم که بهمون گفت بیاریدش سیستوسکوپی کنیم تحت بیهوشی بهش گفتم خوب میشه گفت نه فقط میخوایم ...

البته از حق نگذریم دکتر اطفال همون اول که صورتشو دید گفت این بچه سودایی شده ولی من حرفشو خیلی جدی نگرفتم و بعد از کلی دکتر و تحقیق و پرس جو اخرش رسیدم به حرف همون اقای دکتر

البته از حق نگذریم دکتر اطفال همون اول که صورتشو دید گفت این بچه سودایی شده ولی من حرفشو خیلی جدی نگ ...

خب 

مرداد سیاه ۴۰۴ بابای جوونم پر کشید تو آسمونا و حالا من یه مرده متحرکم( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

هیچی دیگه بهمون گفته بود بهش خنکی بدید بخوره و من بعد این همه مدت گفتم این راهم امتحان کنم و در عین ...

مثلا چیا دادین خورود؟ ۹ ساله دارم عذاب الهی رو میکشم ،ممنونم اگه جواب بدین