2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تروخدا بس کنید روزی دست خداست نه وضع مملکت و وضع پدرومادر...بعدم تربیت سالم بچه مهمتر از پول به پاش ریختنه...چون تربیت درست که بچه رو به اوج میرسونه نه پول‌...لطفا تروخدا گاهی کتاب بخونید...کتابی مثل خانواده های خوب خود به خود به وجود نمی آیند تا بفهمید که صبوری و مهربانی و عاقل بودن شما باعث میشه بچه هاتون به مدارج بالا برسن نه پولتون

و قسم به خداوند والامقام که انسانیت بالاتر از هر دین و مذهبی‌ست
تروخدا بس کنید روزی دست خداست نه وضع مملکت و وضع پدرومادر...بعدم تربیت سالم بچه مهمتر از پول به پاش ...

عزیزم شوهر داری؟ بگو شوهرت نره سر کار ببینم خدا بهتون روزی میده؟ چرا حرف بی محتوا میزنید خدا گفت از شما حرکت از من برکت نگید خدا روزی میاره چرا جهان سومی فکر میکنید

تروخدا بس کنید روزی دست خداست نه وضع مملکت و وضع پدرومادر...بعدم تربیت سالم بچه مهمتر از پول به پاش ...

نه عزیزم شما یکم به جای کتاب خوندن سرتونو بیارید بالا وضعیت مملکت رو اول چک کنید بچه نیازهاش با کتاب خوندن ما برطرف نمیشه

نه عزیزم شما یکم به جای کتاب خوندن سرتونو بیارید بالا وضعیت مملکت رو اول چک کنید بچه نیازهاش با کتاب ...

عزیز من درسته بچه خیلی نیاز داره منم اینو قبول دارم اما بیشتر نیاز داره به پدرو مادری که با عقل درست و وضعیت روحی مناسب اونو بزرگش کنن

نه عزیزم شما یکم به جای کتاب خوندن سرتونو بیارید بالا وضعیت مملکت رو اول چک کنید بچه نیازهاش با کتاب ...

خب شرایط بده درسته مملکت رو گوه ورداشته اما من مثلا باید بزرگترین و مهمترین حسی که میتونم داشته باشم رو ول کنم که مادرشدن یا واسه همسرم که پدر شدنه و بیام یه گوشه دغ کنم که شرایط بده...خب اینجوری باشه که باید از شوهرمم طلاق بگیرم چون گاهی کم پول میشه درسته؟؟؟ولی نه من زندگی میکنم بااینکه گرونی بااینکه وضعیت بده اما زندگی میکنم چون باید زندگی کنیم

قطعا اکثر پدر و مادرها عاقل هستند عزیزم

نه اتفاقا ۴۰درصد از پدرومادرهایی که حتی خیلی هم پول دارن و سرمایه دارن و هزار کوفت و زهر مار دیگه حتی لیاقت ندارن اسم پدر و مادر رو روشون بزاری...من آدم میشناسم شوهرش بازنشسته آتش نشانی خودش خونه دار ۵تا پسر موفق با ایمان که به بهترین جاها هم رسیده تحویل جامعه داده...از بین اقوام خودمون هم طرف ۵تا مغازه داره ۴طبقه خونه تو بالاشهر داره برگشته میگه من به پسرم ماهی ۸۰میلیون پول میدم که فقط نیاد شهرمون گفتن چرا گفته اخه آبرو واسم نمیزاره بزار همون شهر غریب باشه کسی خانوادشو نشناسه