2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگر در توان همسرتون هست در حد وسعتون خودتون بگیرین تا  کم کم این رسوم مسخره از بین بره. 

خانواده پسر معمولا ناراحت میشن و تیکه و غر همراه میکنن در جهت اعتلای فرهنگی محل هاپو ندین مرسی اه 😀

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
اره این روزا همه چی شده وظیفه خونواده عروس متاسفانه .

به نظرت تقصیر کیه؟ به نظر من تقصیر عروس و خانواده شه 

که از ترس پریدن خاستگارا زیر بار همه چی میرن 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
منظورم از وظيفه يعني عرفش چيه؟ ميخوام آخه ببينم بريم با شوهرم بخريم يا منتظر باشيم ؟

عرف یا رسم تو اکثر نقاط ایران اینه که خانواده دختر سیسمونی بخرن، اما همه جا این رسم رو ندارن، ببین تو محل زندگی شما و اقوامتون چی رسمه، ولی بنظر من اگه از نظر مالی مشکلی نداری خودتون تایه کنید 

من هرکارم میکردم مامانم میخرید

ولی برای دخملم دیگه خودمون میخریم

هرچند میدونم بازم کم نمیذاره

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔