2777
2789
عنوان

چقدر خوشحالم واسه همسایه مون صداهای قشنگی از خونشون میاد😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2673 بازدید | 72 پست

حالا خونه ما صدای گوز ملت میاد ولی اینحور صداهای خوب نمیاد

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

به امید شنیدن این صدا تا یه ماه دیگ زندم 😍😍😍

عزیزم😍

من‌پسرم ۱۸ ماهشه میدونم واسه پدر مادر خیلی سخته بی‌خوابی و اینا ولی خیلی زود میگذره نوزادی بچه ات ازش لذت ببر

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما صدای خرو مف همسایمونم میاد تو اتاقمون🤣

ماله ما صدا تخلیه باد معده میاد☹

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

چه همسایه مهربونی حالااگه همسایه مابود میگفت صدا بچشون اذیتم میکنه😑

واییییییییییی نگو اینقدر صدای قشنگیه

اونقدر نیست که آزار دهنده باشه زود تموم میشه ولی چون خودم عاشق نوزادم و تازه پسرم از نوزادی دراومده خیلی برام قشنگه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
عزیزم😍من‌پسرم ۱۸ ماهشه میدونم واسه پدر مادر خیلی سخته بی‌خوابی و اینا ولی خیلی زود میگذره نوزادی بچ ...

صدای معصومش که از دار دنیا فقط شیر میخواد و احتیاج به بغل مادر داره این خستگیارو از تن در میکنه بنظرم عسله عسل

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

اسی می نوشتی صدای خنده نوزاد خیلی بهتر بود ♥️ آخه صدای او او 😅

خب ده روزشه خنده نداره که خخخخخ

اون صدای قشنگ گریه نوزاد که آدم دلش میخواد بخورتش😍

چن وقت خوبن ..باز بچه بزرگ بشه بدتر دعوا وجنگ

ان شاءالله که نمیشه به حق همین ماه عزیز