2777
2789
عنوان

چدنای گازم به فنا رفت

270 بازدید | 33 پست

سلام خانوما لعنت به اینستاگرام تو خونه تکونی خواستم چدنای گازم مثلا خیلی تمیز شه زدم یکم اب و لولع باز کن قاطی کردنم در حد پنج دقیقه گذاشتم داخلش سریع دراوردم دونه دونه سیم زدم شستم کلا بیست دیقه شستنشون طول نکشید حالا خشک شدن گذاشتم رو گاز انگار خیلی خاکستری و بی رنگ روه یعنی چرا؟؟ اگه خوردگی بده که قرمز میشه یا سفیدک میزنه این چرا خاکساری شده  چیکارشون کنم حالا به نظرتون شوهرم متوجه میشه؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه هر چی اینستا گفت درسته یه مشت ادم بیکار علاف اومدن من در بیاری از خودشون یه چی میگن شماهم باور میکنید با همون آب جوشیده و پودر ماشین می شستی تمیز میشد

کاربر آش رشته سابق هستم ..به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت غصه هم می‌گذرد لحظه ها عریانند به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز 🙂🙂
لوله باز کن؟؟؟ نکنید بابا خطرناکه

والا قبلا خواهر شوهرم تعریف کرد یه کارگر گرفتم برا اسباب مشی ابن کارو کرده تازه اون گفت شب تا صبح گذاشته تو ترکیب اب پ گوله باز کن صاف 

چرا میذاری چرک بشنکه با لوله باز بخوای تمیز کنیخب داغونشون کردی

سلام خوبی گازت همیشه تو ذهنم هست 😂

کاربر آش رشته سابق هستم ..به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت غصه هم می‌گذرد لحظه ها عریانند به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز 🙂🙂
یه مدلی ان هرچی میگردم تو نت شکلش رو پیدا نکردم قیمتش چقدره؟؟

بستگی به مدلش داره 

چدنای گاز من گشتم پیدا کردم ۳۷۰ با هزینه پستش ۴۵۰ میشه

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

سلام خوبی عزیزمهنوز هم برق میزنه😁😁😁

قربونت 

آره میدونم 😂