2777
2789
عنوان

زنگ زدم مادرشوهرم جوابمو نداد

321 بازدید | 26 پست

بچه ها مادرشوهر یک ماهیه از دستم دلخور خانم بدی نیست ولی درهرحال ی بدیایی هم داشته و بزرگترین ایرادش حسادت و رقابت شدید با منه. بشدت حسود یعنی بشدت ها

حالا اینارو ولش کنین بنظرتون برم خونشون فردا برای آشتی یه جعبه شکلات بگیرم یا نه دست خالی برم  دعوامون سر اینه ک میگه بیا خونمون ولی من وقت نکردم ی سه ماهی اصلا نرفتم 

کلا زیاد خونشون نمیرم چون تنها عروسش نم ازم توقع دارن بنظرتون چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرو بابا با شوهرت برو بیا انتظار بیش از حد نداشته باشن ازت بنظرم قهر کردنم نداره لوس کرده خودشو

بخدا نمیدونم آبجی من 5 بار تماس گرفتم جوابمو نداد شوهرم میره خونشون ولی من هی بهونه میارم میگم تنها برم بهتره بازم نمیدونم کلا گیج میزنم سیاست ندارم

چی بگم بنظرم یه سه ماهی نرفتن زیادیه بالخره مادر انتظار داره بیایین برین همین مادر من  تک و تنها تو خونه دلش میپوسه مدام منو خواهرم میریم بهش سرمیزنیم فکر اینکه ما بگیم سرمون شلوغه سه ماه نریم وای درد اوره 

مادرشوهرمم سه هفته ست نرفتم دیگه اونم چندبار زنگ زد غروبی زنگش زدم کفتم حتما فرداشب میام باور کن از اینکه سه هفته شد نتونستم برم شرمندم 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
بخدا نمیدونم آبجی من 5 بار تماس گرفتم جوابمو نداد شوهرم میره خونشون ولی من هی بهونه میارم میگم تنها ...

بنظر من اشتباهت همینه ک شوهرتو تنها میفرسی هربار با شوهرت برو یه خودی نشون بده با خودشم برگرد 

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓

نظر من اینه که حداقل ماهی یکبار برواگه جوری بود که میخواستن تند تند بری یه چیزی اما سه ماه یکم زیاده

درسته منم اشتباه کردم ولی یکم درگیر بودم ولی منکر اشتباهم نمیشم حتما از این ب بعد میرم خونشون

بخدا نمیدونم آبجی من 5 بار تماس گرفتم جوابمو نداد شوهرم میره خونشون ولی من هی بهونه میارم میگم تنها ...

ببین اینکه میگی تنها عروسسونیم بی تاثیر نیست من هم خودم عروسم و هم عروسای مادرمو به اصطلاح دیدم اونام دوست دارن کم و بیش با همدیگه رفت و آمد داشته باشن