2777
2789

با شوهرم رفته بودیم پیاده روی... کنار خیابون یه زمین بازی بود یهو دوتا سگ از دور برامون پارس کردن ولی دنبالم نکردنا فقط پارس میکردن حس میکردن میخوایم اذیتشون کنیم... منم خییلی از سگ میترسم تا اینا صدا دادن من از ترس سفت چسبیدم به شوهرم محکم دوتا دستاشو گرفتم چسبیده بودم بهش و میلرزیدم حالا شوهرم جای اینکه بگه نترس حواسم بهت هست و.... برگشته میگه وای نکن زشته نچسب بهم اینا شهرکوچیکه تو هر خیابون کلی اشنا رد میشه ولکن دستامو نچسب یکی میبینه😑😑😑ما همیشه ک نه ولی تو خیابون جاهای شلوغ یا موقع رد شدن خیابون دستاشو میگیرم زشت نیست ولی حالا ک ترسیدم زشته؟ 

حالا اصلا رفیق و اشنا ببینن مگه چیه زنشم چرا باید خجالت بکشه اخه

تو خونه خیلی خوش اخلاقه در کل بداخلاق نیستا من نمیدونم چرا بعضی وقتا اینجور میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید اونم ترسیده به روی مبارک نیاورده🥴

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
هااا؟ شوهرته بعد یکی میبینه خوب ببینه .میگن طرف دست شوهرشو گرفته په دست شوهرش نگیره دست عمه ننشو بگی ...

دستاش هیچ میگفت چرا اینجور چسبیدی بهم زشته یکی میبینه

حالا فوقش اینکه تو بغلش رفته باشم ک در اون حدم نرفتم زنشم مگه چیه یکی ببینه

اره با این واکنش شوهرمم خیلی فیلم هندی شد باید بودی و فیلم میگرفتی😑

خودت فیلم هندی زیاد میبینی شوهرت فیلم ایرانی😂😂

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

ن بابا میشناسمش ذره ای از سگ نمیترسه

منم در حد مرگ از سگ میترسم اگر ببینم میخواد بهم نزدیک بشه ممکنه بالای دیوارم برم 

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍