2777
2789
عنوان

این چیه روی پای دخترم زده

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 36 پست
ممکن ابله مرغون باشه

نه شکل آبله مرغون نیست

ببین عکس دومیو

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره کم

ببین عین دخترخواهرمه 

خیلی شبیه (دمرو )هست نمیدونم فاریش چی میشه 

اماخ اهرم برددکترگفته بوداگه دمروبودسرابت میکردحساسیته به لباس غذاهمه چی پمادداده بودتاپمادوبزنه خوبهنزنه بازمیخاره وبزرگ میشه ازش اب میاد؟

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
به حیوون دست نزده

نه

یه ساله عروس هلندی داریم تا الان مشکلی نبوده

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤
دایرس؟از کناره ها پوست پوست طوره؟ میخاره؟بزرگتر میشه؟

اره

اره بزرگتر شده

خیلی کم میاره

نترس چیزی نیسبا یه پماد حل میشهمن خیلیییی زدم از این قارچپسزم هم زده خیلیاز گربه خیایونیا گرفتیم

ای بابا

آخه دخترم دست به حیوون نمیزنه

نمی‌دونم چرا اینجوری شد

خدا کنه خوب سه

فردا حتما دکتر میبرم

شما و پسر گلت هم انشاالله دیگه نزنید

ببین عین دخترخواهرمه خیلی شبیه (دمرو )هست نمیدونم فاریش چی میشه اماخ اهرم برددکترگفته بوداگه دمروبود ...

نه