2777
2789
عنوان

حسرت

42 بازدید | 1 پست

تا الان که هنوز سنی ندارم حسرت ها به دلم مونده راستش اصلا قصد تجربی خوندن نداشتم ولی خوندم دلم میخواست قهرمان بوکس باشم که ممنوع بود دلم میخواست موسیقی دان بشم که هرگز یه گیتار هم قسمتم نشد تو سن 13 سالگی به دبیرستانی های حرفه و فن اموزش طراحی میدادم اما خب دکتر بشو در کنارش نقاشی هم بکن یه کتاب نوشتم که هرگز نتونستم به تیراژ بالا برسونم میدونی من غرق هنر بودم اما چشمشون پزشکیو میدید منم دلم سنگ شد و ذوقم کور ادم بیمارستان نبودم تباهم کردن وقتی دیدن پزشک نمیشم گفتن معلم شو اما ادم مدرسه هم نبودم پذیرش گرفتم اما نرفتم چون دلم جای دیگه بود هنوزم برام حسرتن اما دیگه نه قلم نوشتنی مونده نه شور ساز زدنی نه ذوق کشیدنی نه جون دوییدنی

این همه حسرت تو این سالهای کم ینی چقد دیگه راه مونده😔 من دیگه نا ندارم 

خدایا لطفا آیندمو از حسرت جدا بنویس

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

انقدری ذوقم کور شده که حالا دیگه فقط یه نامه پذیرش دندون تو اون شهر دور میتونه روحمو جلا بده

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔