2777
2789
عنوان

نزدیک عیده

182 بازدید | 11 پست

عوض اینکه فیلمای شاد و سریالهای خنده دار پخش کنن ، ستایش پخش می‌کنه آدم تمام غصه های دنیا میاد جلوی چشمش 😭😭

♦️من مرد هستم♦️                                         💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

صدا و سیما اصن فیلم نداره که همش تکرار سریال های ۱۰۰ ساله

والا 

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قدیما کلی کارای طنز و شاد قبل عید نشون میدادن ،تا ۱۳فروردین 

الان از اول اسفند باید گریه کنیم تا ۱۳ بدر😭

♦️من مرد هستم♦️                                         💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

من نگاه نمی‌کنم 

امسال تلویزیون برام جذاب نیست سال‌های پیش متهم گریخت و خانه به دوش پخش می‌شد باحال بود. منتظر پخش سری جدید پایتخت در ایام عید هستم‌

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

نبین . کم غم و غصه رو دلمونه این چیزام بدتر پیرمون میکنه

دیگه چیزی ندارم TV

من نگاه نمی‌کنم امسال تلویزیون برام جذاب نیست سال‌های پیش متهم گریخت و خانه به دوش پخش می‌شد باحال ب ...

اونم که داعش حمله کرد اون سال قلبمون اومد تو دهنمون تا تموم بشه 😭

چه قدر از این سریال متنفرم پیشنهاد میکنم نگاه نکنید جاش یک سریال کمدی قشنگ نگاه کنید که حالون عوض ...

واقعاً 

قدیما کلی کارای طنز و شاد قبل عید نشون میدادن ،تا ۱۳فروردین الان از اول اسفند باید گریه کنیم تا ۱۳ ب ...

کاره خوبی میکنی ،