2777
2789

گفت هیچی بهتر از سلامتی نیست

گفتم اره والا قرص خوردن سخته( با خودم بودم)قرص خوردن سخته برام جدیدا مجبورم بخورم

گفت ادمی که دلش پاک باشه مریض نمیشه

منم هیچی نگفتم💔💔💔💔💔💔

هرچی میخوام فکرم نسبت به بعضیا درست باشه نمیزارن!!!!!!!!!!!!!

انقد ارومم که همش بهم میگن حرف بزن 

حرفم میزنن توش چیزی در میارن🙂 

راه حل بدیددددد چه کنم❤️‍🩹❤️‍🩹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادرشوهر منم انقد از این حرفا زده بهم . یه بار گفتم پوستم خشک شده گفت کولی ها تو فصل پاییز دوستشون خشک میشه در حالی که دختراش هم دوستشون خشکه . حالا این کوچیکش بود

کاربری برای دو نفره من و خواهرم 

بگو والا آدم هر چقدم پاک باشه آدمای ناپاکه دورش باعث میشن این قرصارو مصرف کنی😒

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

این جمله رو صد درصد یبار دیگه میگه حرفشو پیش بکشی میگه اونوقت توهم بگو عالم و آدم قرص میخورن یعنی دلشون پاک نیس ؟ بگو مریضی که خوشحالی کردن نداره هرکسی ممکنه مریض بشه آدمیزاده خدا که نیس استغفرالله 

بعدشم یچیزی بهت بگم جمله ای که گفته اصلا عقلانی نیست خودتو بخاطرش اذیت نکن اصلا چیزی که عقلانی نیس ارزش فکر کردنم نداره 

شانه ات را دیر آوردی 

باید بی تفاوت باشی، با خودت فکر کن این که الان به من حرف زد چه تاثیری توی زندگی من داره؟ بعد به نتیجه میرسی که هیچی و ناراحت نمیشی

آدمای پیر رو جدی نگیر چون بیشتریا زوال عقل گرفتن، نمیدونم چرا خیلیا از دستشون ناراحت میشن

اگه هم میخوای جواب بدی، خونسرد جواب بده مثلا برای همین حرفش میگفتی: اتفاقا خدا کسایی که دوست داره‌ارو بیشتر امتحان میکنه.

🗝
چرا مگه چیکارشون کردیم

نمی‌دونم . سر هر چیزی متلک میندازه . یه بار سر این حرفاش با شوهرم دعوا کردم میگه حق نداری جواب بدی . فقط میگم زن زبونت بسوزه که دلمو میسوزونی

کاربری برای دو نفره من و خواهرم