2777
2789
پناه بر خدا.فردا میرم .برام دعا کن دوستم که دیگه منتظر نمونم 

ایشالا که بارداری فردا بیا همینجا خبر بده پس پاشو برو صورتت رو بشور یه چایی بریز یه اهنگ بزارو به فرداهای بهتر فکر کن 

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆
آره اینم هس میتونی به دوستت یا کسی از آشناهات زنگ بزنی بیاد خونتون یا بری خونشون کدوم شهرید بارون می ...

اصلا امسال کلا بارون نمیاد جایی،سال ۹۷میگن برای کشاورزا مخصوصا شمال کشور سال بی ابی هست 

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا که بارداری فردا بیا همینجا خبر بده پس پاشو برو صورتت رو بشور یه چایی بریز یه اهنگ بزارو به فر ...

باشه حتما

خانما لطفا واسم دعا کنین زود نی نی دار بشم
گریه واسه چی تا میتونی استراحت کن  کتاب بخون تفریح کن به کارای عقب افتادت برس نی نی که بیاد ...

تنهایی میشه تفریح کرد؟

خانما لطفا واسم دعا کنین زود نی نی دار بشم
آره اینم هس میتونی به دوستت یا کسی از آشناهات زنگ بزنی بیاد خونتون یا بری خونشون کدوم شهرید بارون می ...

اینجا غریبیم کسی رو نداریم 😞

خیلی دوست دارم آدمایی که بهم انرژی منفی میدن رو از زندگیم پرت کنم بیرون اما صد حیف که نمیشه...