2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا تنهایی بهتره حالا تو یه بار برو قول میدم حالت خوب بشه

منم اگه نی نیم نبود حتماً میرفتم تنهایی میگشتم اما این جوجه رو توس سرما کجا ببرم

خیلی دوست دارم آدمایی که بهم انرژی منفی میدن رو از زندگیم پرت کنم بیرون اما صد حیف که نمیشه...
اره ازدواج کردم .خب شوهرم شغلش ازاده نمیتونه مغازه تعطیل کنه میگه خودم هم حتما باید باشم...منم همیشه ...

ایشالا به زوذی یکی بیاد و خونت رو غرق شادی کنه برو دکتر تحت نظر باش تا زودتر نتیجه بگیزی

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆
برو بازار حالت خوب میشه برو بگرد

بعدا ما شهرستانیم الان اگر برم بازار همه جا سوت و کوره‌‌پرنده هم پر نمیزنه.انگار شهر مرده ها

خانما لطفا واسم دعا کنین زود نی نی دار بشم
هرکار میکنم حالم خوب بشه نمیشه همش همیشه دارم گریه میکنم😔

به دوستت زنگ بزن یا خانوادت بیان پیشت یا اینکه یه شام خوب با دسر درست کن و همسرت رو غافلگیر کن

ایشالا به زوذی یکی بیاد و خونت رو غرق شادی کنه برو دکتر تحت نظر باش تا زودتر نتیجه بگیزی

خب این ماه اقدام کردم الان ده روز از موعدم میگذره هنوز پریود نشدم الان سه روزه لکه بینی های خیلی خفیف و کم هم داشتم اما بی بی چکم منفی میشه .میگم شاید بی بی چکام همش منفی کاذبه فردا پس فردا میرم ازمایش ببینم جی میشه

به دوستت زنگ بزن یا خانوادت بیان پیشت یا اینکه یه شام خوب با دسر درست کن و همسرت رو غافلگیر کن

بس که تنهایی کشیدمو و خسته هستم حوصله این کارارو هم ندارم 

خب این ماه اقدام کردم الان ده روز از موعدم میگذره هنوز پریود نشدم الان سه روزه لکه بینی های خیلی خفی ...

واای منم سر پسرم همینجوری بودم اصلا همش درد پریود داشتم بی بی چکمم منفی بود ولی وقتی ۱۴روز از موعدم گذشت رفتم ازمایش دیدم باردارم ایشاالا که بارداری من جات بودم همین الان میرفتم ازمایشگاه بیمارستان تست میدادم زودم جواب رو میدن

منم اگه نی نیم نبود حتماً میرفتم تنهایی میگشتم اما این جوجه رو توس سرما کجا ببرم

آره اینم هس میتونی به دوستت یا کسی از آشناهات زنگ بزنی بیاد خونتون یا بری خونشون کدوم شهرید بارون میاد؟ما خرم ابادیم انگار تابستونه بارون نمیاد منم که عاااااااااااااااشق بارونم همش حسرت میخورم

واای منم سر پسرم همینجوری بودم اصلا همش درد پریود داشتم بی بی چکمم منفی بود ولی وقتی ۱۴روز از موعدم ...

پناه بر خدا.فردا میرم .برام دعا کن دوستم که دیگه منتظر نمونم 

بس که تنهایی کشیدمو و خسته هستم حوصله این کارارو هم ندارم 

گلم پس خودتم دلت نمیخواد خوب بشیااااا ابنجوری که نمیشه پس باید بشینی گریه کنی با گریه هم که چیزی بهتر نمیشه