2777
2789

بچه ها من دو روز اول ماه رمضون افطار و سحر خوردم ولی کم مثلا دوتا دونه بامیه هم با چای میخوردم خیلیی کمتر از قبل امروز هم برای افطاری 2 تا دونه بامیه خوردم با 2 تا دونه خلال سیب زمینی سرخ کرده البته روغن کم و الان دارم قهوه میخورم اصلا هم گشنم نمیشه خودمو تو آینه دیدم چشمی میتونم بگم 1 کیلو کم کردم ،شما تجربه لاغری تو ماه رمضون؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همچین رژیمی رو پیشنهاد نمیکنم به بدنتون آسیب میزنه 

من کالری شماری میکنم به اندازه کافی میخورم بامیه و شیرینی و اینا هم تا جایی که بشه نمی‌خورم فقط مواد غذایی سالم 

شوقِ پرواز بده؛روحِ زمین گیرِ مرا...

عزیزم خیلی‌ها هستن 10 تا بامیه میخورن آره بامیه میخورم ولی غذا رو خیلیی کم یا اصلا نمی‌خورم!!!!

خیلی ها رو بیخیال. مگ تو از هدف بقیه خبر داری!مادامی ک اینجوری بخوری نیم کیلو هم کم نمیکنی ک هیچ، بیشتر هم میکنی. 

همچین رژیمی رو پیشنهاد نمیکنم به بدنتون آسیب میزنه من کالری شماری میکنم به اندازه کافی میخورم بامیه ...

آره میدونم زیاد مناسب نیست ولی من اینجوری راحت ترم انگار مثلا افطار فقط دوتا دونه بامیه برای سحر هم یدونه میوه 

در ضمن رژیم این نیستش که هیچی نخوری همه چی بخور و کم بخور!!!

اگ شعارت اینه، پس چرا هیچی نمیخوری! از کی تا حالا بامیه شده کم بخور همیشه بخور. کی افطار رو اینجور میخوره. اگ اینطوره نون پنیر سبزی بخور خب ک سالم تره

آره میدونم زیاد مناسب نیست ولی من اینجوری راحت ترم انگار مثلا افطار فقط دوتا دونه بامیه برای سحر هم ...

زیاد که نه اصلاً مناسب نیست

بطور طبیعی هفته ای یک کیلو باید کم بشه اگه بیشتر بشه که خیلی ضرر داره

خیلی ها رو بیخیال. مگ تو از هدف بقیه خبر داری!مادامی ک اینجوری بخوری نیم کیلو هم کم نمیکنی ک هیچ، بی ...

والا امروز تو آینه نگاه کردم و اعضای خانواده هم متوجه شدن تو همین یه روز خیلیی لاغرتر شدم چشمی میشه گفت 1 کیلو کم کردم به خوبی بعد چون وزنم بالاست وقتی رژیم میگیرم خیلی یهو میام پایین 

اصلش کار شماست. من با همین روش ۱۵ تا کم کردم.

توی چند وقت؟

من ماه قبلم فستینگ گرفتم بدون ورزش دو کیلو کم کردم پرسیدم گفتن بیشتر از سه کیلو در ماه نباید کم کنی

ولی یکمی بی انگیزه شدم انتظار داشتم سه کیلو کم بشه