2777
2789

یعنی اگر شده ب زور حس و حال عید و خرید و میگیرم ب خودم فقط بخاطر بچه هام مثل زمانی ک خودم بچه بودم لباسای عیدم هر روز میپوشیدم و در میوردم و ذوق میکردم تا بعد سال تحویل ک بریم خونه فامیل ذوق اون سنجد هایی ک سر سفره هفت سین هستن ک بخورمشون پول عیدی و خونه تکونی بچه های من دهه ۹۰دی هستن و نمیذارم اونا این حس ناب رو تجربه نکنن...ب همون شکل براشون گرامی میدارمش با پول اندک 

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

👌🏻همه سعی می کنیم شاد باشیم با همهٔ مشکلات

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

منم از پولی که واسه خرید لباس عید بهم میدن میزنم به جاش برا سفره خرج میکنم خواهرم میگه خیلی خل و چلی ولی هر دفعه پای سفره جمع میشیم همشون میگن چقدر شیک شده یا هر کی میاد خونمون با سفره عکس میندازه اصن نمیذارم فراموش شه این رسم:)

بهشون میگم مامان بیا کمدا بریزیم بیرون تمیز کنیم لباسا کهنه بندازیم دور کوچیکا ک نو هستن ببخشیم.هرکدوم ی پلاستیک بر میدارن از لباس و اسباب بازی و چیزایی ک نمیخوان دور ریختنی ی پلاستیک برا نیازمند جدا میکنن

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
منم از پولی که واسه خرید لباس عید بهم میدن میزنم به جاش برا سفره خرج میکنم خواهرم میگه خیلی خل و چلی ...

به نظر من هر چی سنتی تر بهتره.من هنوز یادمه اون عید های زمان بچگیم که  دبستان بودم.یادمه رادیو داشتیم مادرم بلند میکرد صداشو از عید میگفت