بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حس احساسات خانم ها قویی هست ولی مهمترش اینه ک گوش نمیدن به ندای درونشون خودسلیقه حس باورهاشون میگیرن این حالت عقل میگیره احساس جایگیزین میکنه وهرجا هم احساس جای عقل گرفته آسیب وصدمات ها داشته پس انجام بدین نه ندای درونت نه به حس سلیقه های درون تون
کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
آسی جون هر لحظه برای هر چیزی شکر گذاری کن خدارو شکر بطرز خیلی عجیبی یه هفته ای هست همش شکر گذاری از دهنم نمی افته همش رو زبانم بصورت خودبخود جاری میشه اینو از خدا میبینم که آنقدر زیبا ت ذهنم میاردتش که بهش نزدیک بشم و درهایی رحمتش رو به روم باز کنه قبلنا بخدا اینجوری نبودم اصلا یادم میرف شکر کنم زود زود خیلی معجزه یک بزرگیه حتما استفاده کن
دقت کردم هر چقدر به خدا بیشتر فکر کنم و شکر کنم و امیدوار باشم بهش تو همه یک اتفاقا بطور عجیبی کمکم میکنه اما امان از اینکه ازش دور بشم نور امید تو دلم خاموش بشه همش بدبیاری سرم میاد