2777
2789

اگه کار خونه بخور و بخواب راحت بود، مردا هرگز این امتیاز به زنها نمیدادن

(سه شنبه ها با موری) 

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درود از نظر روانشناسی اینطور مردا بدلیل مسئولیت زیاد این حرف رو میزنن کع کاملا غلطه

ازدواج یعنی درک همدیگه و اعتماد و احترام

نه معامله

بدون علم:بدون توجه📚(افراد مذهبی درخواست ندن) 

به خدا مردا رو خانومای الان خیلی پررو کردن 

اگر زن خانه دار باشه بچه هم داشته باشه بیاد خونه زنش بگه ظرف بشور چنان کولی بازی درمیاره که من خستم و فلان و تیر خوردم رفتم سرکار 

ولی همون مرد طلبکار از زنش انتظار داره سر کار بره با وجود درد پریود بچه داری کن دست تنها یه شبم به خاطر بچه خم به ابروش نیاد خونه هم مرتب غذذ همیشه آماده 

انگار در حال حاضر ۹۰ درصد بار زندگی اومده رو دوش زن 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

مردا میگن؟تا دلت بخواد زنهایی تو این سایت دیدم که به زن خانه دار میگن، مصرف کننده، انگل، بی عرضه و.. ...

ببین جامعه وقتی نیاز به نیروی کار داره و میخواد هزینه کمتری برای حقوق مردمش داشته باشه میاد اهدافش به یه شکلی به زنها القا میکنه و از نا استفاده میکنه. مثل این موج مستقل بودن. البته بد که نیست ولی بعد یه مدت برعکس میشه

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی