2777
2789

۱- آگر سوختن یک گرم بوتان مقدار ۴۹/۶ کیلوژول گرما آزاد شود آنتالپب سوختن ان رامحسابه کنید(واکنش را بنویسید) 

۲- اگر گرمای سوختن اتن ۱۴۱۰ کیلوژول بر مول باشد از سوختن ۱/۴ گرم اتن چند کیلو کاری گرما ازاد می شود؟  

میشه توضیح بدید چجوری و با چه فرمولی حل میشه؟ 

زندگی؛ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قسمت اول منظورش ارزش سوختیه 

ببین یک گرمش ۴۹ و ... آزاد می‌کنه 

پس یک مولش که حدودا ۵۸ گرمه چقدر انرژی آزاد می‌کنه ؟ این میشه آنتالپی سوختن بخش یک یعنی بوتان نوشتن معادله اش هم که معادله سوختنه میشه بوتان + اکسیژن می دهد کربن دی اکسید + آب موازنه اش هم که توضیح نمیشه داد درضمن باید بدونیم که واکنش سوختن گرماده پس کیو در سمت راست واکنش نوشته میشه 

من به آرزوهام قول رسیدن دادم ...🎶

برای اولی باید واکنش بنویسی موازنه کنی بعد فرمول انتالپی 

برای دومی واکنش بنویسی موازنه کنی بعد بنویسی هرمول اتن چندگرمه اونوقت ینی آنقدر گرمش داره ۱۴۱۰کیلو ژول گرما میده پس ۱/۴گرم چقدر گرما میده 

میشه تناسب بستن