2777
2789

گفتش که ی بار روزه نگرفته بودم چون حال نداشتم و نمیتونستم خوب به کارام برسم 

بعد پدربزرگم اومده ی سیلی زده تو گوشش که چرا روزه نمیگیری💔😐🥲

و واقعا پیش خودش چی فکر کرده که با زور میشه کسی روزه بگیره 

😐

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

عمه بابا

این اتفاق صدسال پیش بوده

اونم شاید بعدها از کار خودش پشیمون شده

ول کن بابا

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر وقت روزه میگیرم یاد پدرم می‌افتم تو سال وقتی قضای روزمو میگرفتم مادرم متوجه نمیشد اصلا براش مهم نبود اما اگه پدرم متوجه می‌شد موقع افطار بهم هدیه میداد یادمه دفعه آخر بهش گفتم آقا من دیگه بزرگ شدم بهم کادو نده اونم کلی قربون صدقه رفت اون لحظه رضایت و احساس افتخار به داشتن همچین دختری رو تو چشمش میدیدم سالهاست که فوت شده همیشه موقع افطار با بغض  میگم آقا امروز روزه گرفتم 

عمه بابااین اتفاق صدسال پیش بودهاونم شاید بعدها از کار خودش پشیمون شدهول کن بابا

مغزم فقط شاخه به شاخه هایی که میپره😂😂

اخه خیلی جالبه نیدونی از طرفی پدرمم از دست پدرش راضی نیست ولی همه فامیلا معتقدن ادم نورانی بوده و همه حرفاش حق

خیلی مسئله عجیبه

قدیم متاسفانه کتک خیلی بیشتر از حالا میزدن. مطمعنا برا جیزهای دیگه هم کتک میخورده

اره مخصوصاا زنانن

هر وقت روزه میگیرم یاد پدرم می‌افتم تو سال وقتی قضای روزمو میگرفتم مادرم متوجه نمیشد اصلا براش مهم ن ...

چقدر زیبا 😍

خداوند رحمتش کنه🥲