شمارهم رو ثبت کردم ولی هیچجوره وارد نمیشه
چندباری گفتم برم به پشتیبانی بگم و قصد این رو هم داشتم جدی؛ چون تاپیک قبلیم برام مهم بود و میگفتم همین که بتونم به یه نفر کمک کنم، همین که بتونم به سوال یه نفر جواب بدم، یه نفر رو آگاه کنم یا از گمراهی دربیارم ارزشش رو داره.
ولی خب پریشب بود حالم وااقعا از دردی که بالای 8 ساله دارم میکشم گرفته بود توی اون یکی اکانتم یه تاپیک زدم که یکم حرف زده باشم... بالاخره من مطلقا هیچکس رو ندارم که بخوام باهاش حرف بزنم... ولی مردم ریختن توی تاپیکم؛ چون دردم رو درک نمیکردن مسخرهش کردن، کوچیکش شمردن و حتی بعضیها کلی فحشهای زشت دادن که حتی متوجه نشدم برای چی؟! من ابدا به کسی بیاحترامی نکردم حتی به اونهایی که فحش میدادن، حتی نگفتم برین از تاپیکم بیرون چون خب حق دارن هر تاپیکی که میخوان رو شرکت کنن... واقعا چی میشه که به خودمون حق میدیم درد یکی دیگه رو کوچیک بشمریم یا مسخره کنیم؟؟ آیا با کفشهایی که اون داره باهاشون راه میره راه رفتیم؟؟؟ آیا دنیا رو از دید اون فرد تجربه کردیم؟؟؟
ولی خب خوبه متوجه یه چیزی شدم؛ نینی سایت ارزش عضو بودن داخلش رو نداره...
هنوز هم دلم میخواد کمک کنم یا به سوالاتتون جواب بدم. اگه سوالی داشتین توی کامنتهای دلنوشتههای(همان پروانه توی ظرف مربا) که لینکش توی تاپیک هست بپرسین.
امیدوارم تا همینجا هم اون تاپیک کمک کننده بوده باشه:))