2777
2789

سلام همگی

شاید براتون پیش اومده که وقتی دارید تو اینستا میگردید صفحه ای براتون بیاد که روی اندام های جنسی بانوان بخصوص هنرمندان زوم کرده و کامنت هاش پر از مریض جنسیه

اینجا وظیفه شما به عنوان یک زن(انسان) ریپورت کردن اون پست و پیج و بلاک کردنشه اینجوری هم جلوی نشر این افکار منحرفانه گرفته میشه و هم فضای مجاز سالم تر میشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد دقیقا با چیزای که تو خیابون میبینیم چکار کنیم؟مثلا کارهای زشتی که تو ماشین وکناز کوچه انجام میدن

اتفاقا با سکشوالایز کردن توی خیابون هم باید مقابله کرد به زودی تاپیک اون رو هم میزنم

جلوی ادم مریض چادر هم بپوشی باز کار خودشو میکنه

باید اون ادمای مریض رو ریپورت کرد 

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

اون بانوان اگه براشون مهم بود اونقدر زننده لباس نمیپوشیدن ک کل اندام های خصوصیشون نمایان بشه

مسئله سکشوالایز کردن بارها برای افراد محجبه هم پیش اومده ولی اگه عقلتون در حدیه که زن باید محدود باشه لطفا دیگه تو تاپیک من شرکت نکنید

مسئله سکشوالایز کردن بارها برای افراد محجبه هم پیش اومده ولی اگه عقلتون در حدیه که زن باید محدود باش ...

اولا درست صحبت کن 

اینکه کسی با شما مخالف باشه دلیل بر محدودیت عقلیش نیست 

شما هم ب جای روغن فکر بازی .. 

بهتره با واقعیت رو برو بشی 

و توهم برت نداره 

مثل خودت حرف زدم که بفهمی وقتی کسی بهت توهین نکرده درست صحبت کنی 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
اولا درست صحبت کن اینکه کسی با شما مخالف باشه دلیل بر محدودیت عقلیش نیست شما هم ب جای روغن فکر بازی ...

واقعا تعطیلی و حتی نمی تونی جمله رو کامل بخونی من راجع به محدود کردن پوشش زنان اشاره کردم

درسته اینستا به گزارش چنین محتواهایی حساسه اگه 20 نفر یه پیچ رو ریپورت کنن میپره

پیج اره ولی اون ادمای مریض نه

اونا همونایین که ادم جرئت نمیکنه بره بیرون

اونا کسایین که تمامی اژانش ها اعلام کردن بچه ی زیر ۱۸ سال باید حتما یه نفر از اعضای خونوادش همراش باشن

همونایین که یه خورده ادم به خودش برسه فک میکنن ادم هرز.ه هست و پیشنهاد های ناجور میدن

باید اونا رو اونقدر شلاق بزنن تا ادم شن

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

پیج اره ولی اون ادمای مریض نهاونا همونایین که ادم جرئت نمیکنه بره بیروناونا کسایین که تمامی اژانش ها ...

متاسفانه سیستم ما با مریض های جنسی برخوردی نمیکن

همین چند وقت پیش علی عباسی کارگردان ایرانی به شوخی و از سر ناآگاهی زد دو باسن یه بازیگر مرد (این کار یک نوع ازار جنسی محسوب میشه ) به سرعت از مراسم اخراج شد و آژانسش محدودش کرد