2777
2789
عنوان

قرص دوفامد 10

1858 بازدید | 17 پست

دوستان یه سوال کسی از شماها قرص دوفامد ۱۰ مصرف کرده؟

من در طول فاصله پریودام همش لکه بینی داشتم رفتم دکتر آزمایش و سونو انجام دادم مشکل خاصی نداشتم نرمال بود همه چی 

دکترم اینو داد بهم گفت از اولین روز پریود ۱۴ روز که گذشت به مدت ده شب برای ۳ بار بخورم 

بعد من الان دو سری شو خوردم دو سه روز بلافاصله بعد تموم کردنش پریود میشم یعنی ۱۰ روز زود تر از موعد شماها هم همینطورید؟واقعا ازار دهندست

عوارضشم خیلی ناجور بود خلق و خوم عوض شده موهای زائد روی چونه و سینم در اومده

چرا منم داشتم و داده باز بهم اما نمیخوام بخورم عوارض داره بیشتر برا من نتیجه عکس میده

عمه

💓

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی قربونت برم من عمه جانسلام ماه ترینخوبی عزیزدلم 🫀💙

فدای تو جیگر من 

خوبی 

چه میکنی 🫂🫂🫂

منم برای ۶ ماه دکتر بهم قرص دوفامد داده

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

پریوداتم جلو می افتاد؟برا چی بهت داده بود تنبلی تخمدان؟

اره عقب میفته داد بهم ولی لکه بینی داشتم قبل و بعد پریودیم اصلا هرسری یه جور بودم مثلا برای مرتبی داده بود

+خدایاشکرت🤍

فدای تو جیگر من خوبی چه میکنی 🫂🫂🫂منم برای ۶ ماه دکتر بهم قرص دوفامد داده

فدات بشم من عزیزه من خداروشکر خوبم شکرش 

الهی بگردم پلی کیستیك داری؟ 

دوفامد جالب نیست بنظرم البته بدنا اینا متفاوته

+خدایاشکرت🤍

فدات بشم من عزیزه من خداروشکر خوبم شکرش الهی بگردم پلی کیستیك داری؟ دوفامد جالب نیست بنظرم البته بدن ...

قربونت دورت بگردم 

شکر 

آره تنبلی دارم 

من دوره قبل ال ای دی خوردم سینه ام کیست گرفت ...

رفتم دکتر این داد گفت روی بدنت داره جواب میده

چن روزه بد سردرد گرفتم 

قربونت دورت بگردم شکر آره تنبلی دارم من دوره قبل ال ای دی خوردم سینه ام کیست گرفت ...رفتم دکتر این د ...

الهی بگردم 🥲🥲🥲 خیلی بده این کوفتی هم خودش هم قرص داروهای شیمیایی پدردربیار 🥹🥹🥹 من ك واقعا ازبس رو پوست موم تاثیرگذاشتموا دیگه حالم بده اصلن ازخودم

+خدایاشکرت🤍

الهی بگردم 🥲🥲🥲 خیلی بده این کوفتی هم خودش هم قرص داروهای شیمیایی پدردربیار 🥹🥹🥹 من ك واقعا ازبس ...

قربون تو بشم 

واقعا بده 

لعنت به تنبلی تخمدان☹☹☹☹☹

واقعا هم لعنتان‌شالله روز به روز بهتر میشی خیلی فکرشو‌نکن ك میشه نشخوار فکری خودخوریه 🤕

چشم

☹🫂🫂🫂

قربونه چشماتت❤️🥹

👭👭👭💓💓