2777
2789
عنوان

خانم های ترک معنی این چیه

272 بازدید | 16 پست

باخدین اوزومه آی کیمی دینه بیلمدیم

لال کیمی اورییمی آلدین سن آی گوزل

ییخدین بو دلی کونلومو آلدین بوتون

عمرومو نازیله گولوشونله آی گوزل

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل ماه به صورتم نگاه کردی و من هیچی نتونستم بگم (همون ساکت شدم و این چیزا) 

مثل لال (وا) دلمو گرفتی تو ای زیبا 

این خطو نمیدونم

آخرشم گفته عمرمو زیبا کن با لبخندت ای زیبا ( خوشگل)

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

به صورتم نگاه کردی مثل ماه نتونستم چیزی بگم (ساکت شدم )

مثل لال قلبمو گرفتی توی خوشگل 

گرفتی تموم دل دیوونم رو  

عمرم رو با ناز خنده ت خوشگل 

بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...

یعنی مثل ماه به من نگاه کردی نتونستم چیزی بگمبدون حرف زدن، قلبمو بدست آوردی(گرفتی) ای زیبا افتادی تو ...

چطور ترکی پس 

تو اون جمله 

یخدین = یخماخ = زمین زدن

کونلوم = قلبم

دَلی = دیوانه 

ای جان و ای جانان من ، ای عشق جاویدان من ، نامت طنین انداز شد ایران من ایران من 🧡

مثل ماه به صورتم نگاه کردی و من هیچی نتونستم بگم (همون ساکت شدم و این چیزا) مثل لال (وا) دلمو گرفتی ...

خط اخر نگفته عمرمو زیبا کن !!!

گفته تمام عمرم رو با ناز و لبخندت گرفتی ای زیبا

ای جان و ای جانان من ، ای عشق جاویدان من ، نامت طنین انداز شد ایران من ایران من 🧡

چطور ترکی پس تو اون جمله یخدین = یخماخ = زمین زدنکونلوم = قلبمدَلی = دیوانه

من فکر کردم نوشته دِل یعنی مثلاً به قلب اشاره کرده😅

کونلوم هم واقعا نمی‌دونستم چیه خب😅 

منظر کلی رو رسوندم دیگه ترک بودنمو نمیشه انکار کرد حالا شما ببخشید زیاد مسلط نبودم😅😅💖💖💖 

من فکر کردم نوشته دِل یعنی مثلاً به قلب اشاره کرده😅کونلوم هم واقعا نمی‌دونستم چیه خب😅 منظر کلی رو ...

حق داری بعضی لهجه های ترکی به قلب میگن اورک 

خط اخر نگفته عمرمو زیبا کن !!!گفته تمام عمرم رو با ناز و لبخندت گرفتی ای زیبا

ن گفته ناز کن زیبا کن

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔