2777
2789

من بچه آخرم یه داداش و خواهر بزرگتر از خودم دارم هر موقع بحثی چیزی میشه حتی اگه خیلی کوچیک باشه مامانم طرفداری آبجی و داداشمو میکنه حتی به ناحق

برعکسش هم هست یعنی خواهر و داداشمم موقع کوچکترین بحثی با مامانم طرفداری مامانمو میکنن

هرچقدر میگم بین بحثای هم دخالت نکنید فایده ای نداره

اینجوری بیشتر باعث کینه دوزی و اعصاب خوردی میشه ولی بازم به کارشون ادامه میدن

الان به قدری اعصابم خورد شده که دارم گریه میکنم💔اینجور موقع ها دوست دارم از خونه و شهر و حتی این کشور برم یه جای دور یا اینکه بشم یه فرد خودخواه که به جز خودش به بقیه هیچ اهمیتی نمیده💔

ما هم هروقت بحث میکنیم مامانم دخالت میکنه، حالا طرف کسی رو نمیگیره اما همین دختالش هم فقط و فقط باعث میشه خودش رو کوچیک کنه، چون تهش دو طرف دعوا بهش میگن توو چرا دخالت میکنی 

ما هم هروقت بحث میکنیم مامانم دخالت میکنه، حالا طرف کسی رو نمیگیره اما همین دختالش هم فقط و فقط باعث ...

باز خوبه شما جفتتون اینو درک میکنین ولی خواهر برادر من قدرت درک همین رو هم ندارن💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز خوبه شما جفتتون اینو درک میکنین ولی خواهر برادر من قدرت درک همین رو هم ندارن💔

آخه مامان من طرف کسی رو که نمیگیره، دوست داره الکی دخالت کنه، تهش هم میگره صداتون رو همسایه ها میشنون، ولی درست میگی ما کلا به این اخلاقش آشنا هستیم برای همین حرفی که میزنه رو جدی نمیگیریم