بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همین ماه ولی تو این ۱۰ ماه اصلا پیشگیری نداشتم اما این ماه اقدامم جدی بود
انشالله که بگیره من سر دخترم دوسال بود که ازدواج کرده بودم چون توی خونه مادر شوهر بودم دوست نداشتم باردار شم ۱۰ روز قبل از پریودی رابطه مشکوک داشتم که همون ماه گرفت و شوک زده شدم انشالله شما هم مثل من همین بار اول بگیره😊
تازه فردا پریودیمه امروز یه ترشح سفید رنگ داشتم میگم عادی یه روز قبل پریود ؟؟؟
اوايل بارداري سينه ها خيلي سنگين و دردناك و بزرگ ميشن..ترشحم ك داشتي علامت بارداري نيس اگه پريىديت مرتب بوده اگه فردا پ نشدي شك كن الان ريلكس باش و اميدتو از دست نده ايشالا ك بارداري عزيزم ولي تا ازمايش ندادي يا بي بي چك نزاشتي هيچي صد در صد نيس
اوايل بارداري سينه ها خيلي سنگين و دردناك و بزرگ ميشن..ترشحم ك داشتي علامت بارداري نيس اگه پري ...
عزیزم میشه منم راهنمایی کنید. من دو ماه پیش یه سقط داشتم. ک بعد سقطم با ld بعد 29 روز پری شدم. این ماه بعد از تخمک گذاریم تخمدان سمت چپم همش درد میکرد ولی خفیف...تا روز موعد پریم البته پری های قبل سقطم ک 32 روزه بود یه ترشح قهوه ای دیدم در حدی ک لباس زیرم کثیف بشه. بعدم دیگه قطع شد. این اتفاق واسه چهارشنبس. همون روز بی بی زدم منفی شد. تکرار ادرارم دارم... میخواستم بپرسم شمام درد تخمدانو داشتین یا نه...؟