2777
2789
عنوان

بچه ها این طبیعیه ❓

96 بازدید | 12 پست

من امروز پریود شدم خیلی زورم میاد تو رمضان شدم.. 

و از چارشنبه دل درد دارم، پریودی هام 5 روزه هست. فقط ی سال پیش 1 ماه کامل پریود بودم ینی قطع و وصل میشد انگار اونم چون کیست داشتم و اینا ماملنم گفت بعضی ها کلا تو عمرشو 1 بار اینطو میشن، بعد اون عین همیشه 5 روزه، 

حالا همش استرس دارم این سری بیشتز نشه؟؟ 

چون چهارشنبه هی دلم درد می‌کرد اما خیلی جدی نه 

یه جوری آنلاینیش رو‌ چک می کنم انگار آنلاین بشه قراره به من مسیج بده . کاربری تازه اومده دستم

دکتررفتی؟

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

من تاحالا ی ماه پریود نبودم😐

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتررفتی؟

کیست داشتم بخاطر اون بود، خیلی ازش رفته، کلا الان یهو یادم اومد.

ولی این دل درد داشتم چون بدو بدو کرده بودم، انگاری عضله هام گرفته بود 

یه جوری آنلاینیش رو‌ چک می کنم انگار آنلاین بشه قراره به من مسیج بده . کاربری تازه اومده دستم

من تاحالا ی ماه پریود نبودم😐

من 5 روزه هست 

یبار این بلا سرم اومد /:

اينم شد دغدغه

هر چي شد شده ديگه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

اينم شد دغدغههر چي شد شده ديگه

چون ماه رمضون دوس دارم اینطوریم 

چون ماه رمضون دوس دارم اینطوریم

اون دستور خداست و اينم دستورشه

پس ناراحت نباش

خدا عقلش بهتر ميرسه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

اون دستور خداست و اينم دستورشهپس ناراحت نباشخدا عقلش بهتر ميرسه

کلا همیشه 5 روزه /:

الان چون ماه رمضونه الکی استرس مسخره گرفتم امروز روز اولمه

من 5 روزه هست یبار این بلا سرم اومد /:

یبار دکتر برومحض احتیاط

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.
کلا همیشه 5 روزه /:الان چون ماه رمضونه الکی استرس مسخره گرفتم امروز روز اولمه

فكر مسخره رو ولش كن

کیست داشتم بخاطر اون بود، خیلی ازش رفته، کلا الان یهو یادم اومد.ولی این دل درد داشتم چون بدو بدو کرد ...

بعد پری کاچی بخور

هم قطع میشه 

واسه کیست اینا هم خوبه

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه