2777
2789
ما رمان های ایرانی فوق العاده ای داریم  مخصوصا با موضوعات اجتماعی ولی من با شما موافقم این رما ...

عشق ووعاشقیای هوس گونه واقعا بعضی از رمانای ایرانی  شورشو درآوردن 😒

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جنایات و مکافات داستایوفسکی هم شروع کردم ولی حجمش زیاد تنبلیم میاد 

وااای اینو یادم رفت بگم

خوششششبحالت.خوششششبحالت که داری برا بار اول میخونیش

محشره.اولاش سخت.حق داری.اما یه جاهاییش دیگه نمیتونی نخونی

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
من اوابل دوره دانشجویی خوندمش اونموقع خیییلی خوشم اومد ولی الان دیگه کتابای اینجوری اصلا نمیخونم.به ...

افرين دقيقا تو اون دوران حال ميده بخوني ميبره تو توهم منم دانشجو بودم ميخوندم😅😅 الان ديگه مزه نميده 😂

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
عشق ووعاشقیای هوس گونه واقعا بعضی از رمانای ایرانی  شورشو درآوردن 😒

یه مدت میشه گفت علاقه همه نوجوونا مخصوصا تو 15 ،16 سالگی به  سمت این کتاباس

انجمن 98 وقتی بود کتابهای خوبی هم داشت 

مثل کتابای خانوم هما پور اصفهانی وارام رضایی

یا طیبه امیرجهادی

که کتاباشونو اونحا میذاشتن

اما بعدش رفته رفته هرکی از جاش بلند شد یه رمان داد بیرون

بنظرم یکم که بزرگتر میشیم دیدگاهمون راجب کتاب عوض میشه

پیشنهاد من اینه کتاب های ایرانی میخونین سعی کنین سمت اجتماعی باشه

و اگه حالا رمان های عشق و عاشقی هم میخوایین بخونین سراغ نویسنده های معروف برین و دور این سایت ها رو خط بکشین

اولش سخته ولی بعد کلا نظرتون برمیگرده

آره پس شروع کنم بقیه اشو بخونم 

حتما.بعد اگه دوست داشتی بیا برام بگو نظرت را

بیشتر یه بعد روانشناسانه داره.خیییلی عمیقه

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"

اسکارلت

مرغ خار

تو سن نوجوانی هم رمان های هری پاتر خیلی باحال بود و دنیایی داشت برام

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓