2777
2789
مگه سوالت چیه

شما ترید میکنی؟

من یه مدته تو ضرر افتادم

نمیدونم چیکار کنم

ینی درست تحلیل میکنم ولی میترسم مطمئن نیستم وارد معامله نمیشم بعد میگذره میبینم درست بوده

بعد تو موقهیت اشتباه وارد میشم ضرر میشه

بنظرت چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما ترید میکنی؟من یه مدته تو ضرر افتادمنمیدونم چیکار کنمینی درست تحلیل میکنم ولی میترسم مطمئن نیستم ...

اولین اینکه تمام اخبار اقتصادی سیاسی رو چک‌کن تحلیل درست داشته باشه تا مطمئن نشدی وارد معامله‌ای نشو

بعدش وفتی وارد معامله‌ای میشی تا آخرش باش چون نباشی ضرر میکنی به طمع پول هیچ وقت وارد نشو چون مطمن باش ضرر میبینی

حسابت چند هزار دلاری هست؟!

اولین اینکه تمام اخبار اقتصادی سیاسی رو چک‌کن تحلیل درست داشته باشه تا مطمئن نشدی وارد معامله‌ای نشو ...

من طلا اب شده کار میکنم

واحدیه

اخه مشکلمم همینه

تو موقعیتای درست وارد معامله نمیشم میترسم

امروز ضرر کردم اصن خیلی حالم بده

دلم میخاد بزارمش کنار ولی خیلی به این شغل نیاز دارم

من طلا اب شده کار میکنمواحدیهاخه مشکلمم همینهتو موقعیتای درست وارد معامله نمیشم میترسمامروز ضرر کردم ...

میدونه چی میگی اعصابت بهم میریزه که دو تا معامله ضرر بکنی قشنگ‌قبلش باید همه چیو چک بکنی از راه درستش وارد شو مثلا حساب ۵ هزار تایی داری طمع نگیری بگی روزی ۱۰۰ میخوام چون مطمن باش نمیشه نهایتش ۷۰ دلار بتونی در بیاری

خیلی دقت میخواد خیلیییی زیاد یعنی لامصب شغلی هم هست هر بار ضررش هی گوه میزنه به روح روان و اعصابت ولی باید مسلط باشی بهش از در درستش وارد شو وسط معامله هم ول نکنی بری

من  ترید میکنم یک کلامم بخوام بگم اگ میخوای سود کنی پول دوره نده برو توی یوتیوب اموزش های خارجی رو ببین ایرانی ام فقط یه چنل رو قبول دارم اونم ای ار ترید اینم اسمش

@ir_trade

سلام عزیزم وقت بخیر

عذر میخوام میدونم تاپیکت مال سال پیشه اما دیدم در مورد ترید طلا نوشتی خواستم بپرسم شما گروه طلا تو تلگرام یا روبیکا و ... نداری که سیگنال بده و ازش بپرسی و ...

ممنون میشم اگر داشتی لینک هاش رو برام بفرستی