2777
2789
عنوان

دوست شدن پسرم با همکلاسی کم توان

324 بازدید | 28 پست

پسرم خیلی مهربون و با گذشته، با اینکه ۸ سالشه به گفته خیلیا جنتلمن.

یکی از همکلاسیهاش(مثلا سامیار) یکم کم توان هست و اکثریت بچه ها اذیتش میکنن.

پسرم ازش دفاع میکنه هرکی میخواد اذیتش کنه میره جلو و میگه اذیتش کنید با من طرفین اونا هم بیخیال میشن. از طرفی توی کلاس جز بهترین هاس پسرم و همه باهاش خوبن و نمی‌خوان باهاش درگیر بشن‌

حالا مامان این سامیار کوچولو بهم پیام داده که پسرم از پسرتون خیلی تعریف میکنه میگه همیشه هوام را داره. سامیار توی مدرسه همیشه دغدغه دوست پیدا کردن داره.

میشه با پسرتون دوست همیشگی باشه؟ باهم ببریمشون بیرون؟

چی جواب بدم؟ خیلی ناراحتم واسش و دوست دارم پسرم کمکش کنه ، بنظرتون دوست شدن باهاش برای پسرم مسئولیت و دردسر نداره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از روانشناس بپرس حتماراستی پسرتون زن نمیخواد؟

از این نظر میگم از روانشناس بپرس که من دیدم بعضی وقتا دوستی با شخصی که باهوشتره ادمو ارتقا میده و بلعکس

پس حتما بپرس برای صمیمی تر شدنشون

ولی در این حد الان فک نکنم مشکلی ایجاد کنه

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

میشه پسرتونو رزرو کنم برای دختر آیندم🥹؟؟؟

ماشاالله به مادرش که چنین جیگری تربیت کرده

من خودم خیلی استقبال میکنم از این سبک مهربونی ها و کمک به دیگران بخاطر همین میگم که کمکشون کنید

میشه پسرتونو رزرو کنم برای دختر آیندم🥹؟؟؟ماشاالله به مادرش که چنین جیگری تربیت کردهمن خودم خیلی است ...

فدات بشم دخترت رو چشم من جا داره 🥰😘

والا بیشتر تربیت باباشه که از بچگی سعی کرده مستقل بار بیاد و کمک بقیه کنه. من روی ادبش کار میکنم همیشه