2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علت های زیادی برای روزه گفتن یکیش اینهشما هم منکرش نشو حدیث هست در این مورد

کی انکار میکنه؟

من گفتم دلیل روزه گرفتن فقط این نیست که حال فقرا رو درک کنیم.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

همونه. شما هم معده ات کوچیک نیست به مرور کوچیک میشه کمتر گشنه ات میشه

من چندین ساله روزه میگیرم از وقتی کمبود وزن داشتم اوضام همینه کلا با دوتا آیتم تشخیص دادید 🤭

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
من چی گفتم که در تناقض با حرف خودت دیدی؟

چقدر حال داری برا بحث کردن.😁

اصلا ولش کن، بخوام بنویسم آخرش میشه بحث و دعوا.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

من چندین ساله روزه میگیرم از وقتی کمبود وزن داشتم اوضام همینه کلا با دوتا آیتم تشخیص دادید 🤭

اره چون خودمم اینجوری شدم 😂من زمانی که لاغر بودم خب خیلی کم غذا میخوردم کلا اشتها نداشتم ولی وقتی وزنم اومد بالا از بس غذا خوردم هی گشنم میشه معده ام بزرگ شده

😂😂😂 صلوات بفرستید تموم بشهیکی از دلایل روزه اینه نمیذاره ادما دعواشون بشه 😂😅

🤣🤣فکر نمی‌کردم این همه طول بکشه. من اصلا آدم نوشتن وزیاد حرف زدن نیستم، اذیت میشم.

این خانم محترم خیلی برام جذاب بود چون شبیه مادرم طولش میدادن.

من چی گفتم که در تناقض با حرف خودت دیدی؟

در ضمن من شما رو نمیشناسم، امیدوارم دلگیر نشده باشید.

حلال کنید، روزه ایم همه مون.