2777
2789
عنوان

تولدمه🥺

79 بازدید | 12 پست

بجز مامانم کسی بهم تبریک نگفت تا حالا تولدی برام نگرفتن گفتم ازدواج میکنم همش جبران میشه 🙂 ازدواج کردم بازم نشد الان بیشتر ناراحتم نه تولدی نه سالگرد ازدواجی هیچی! عوضش طی چن روز یه حرفایی زده که دیگه بود و نبودش برام فرقی نداره

آدم از اول شانسش هرجور بوده بقیه زندگیشم همینطوری میگذره 

کاش آدم بهتری سر راهم قرار میگرفت😔

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستی🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تولدت پر تکرار و مبارک گل دختر 😇🙂😍🎂💛

من آتنام 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣3️⃣ ساله میشم .دختر شیرازی و ورزشکار 🏸💖 😇. دانش آموخته حسابداریم📊. هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏👩❤️👨💛.

مرسی گلم پیشاپیش تولد توام مبارک💋

ممنونم که تبریک گفتی 😘😍🤩🥳😉🙃😊☺️😌

من آتنام 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣3️⃣ ساله میشم .دختر شیرازی و ورزشکار 🏸💖 😇. دانش آموخته حسابداریم📊. هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏👩❤️👨💛.

عزبز ترين سايت

قشنگه سايت

تولدت مبارك 

خيليا هستن كه ارزوي گذشته و الانتو ميخورن

ياد بگير كه ادما خيلي وقتا تنهان حتي وقتي كه دورشون صدها عزيز هست

خودت براي خودت تولد و سالگرد بگير و لذت ببر

اميدت فقط به خدا و چشماي قشنگت فقط به دستاي بي منت خدا باشه

من و ديگران رو ولش

بهترينها رو از خدا برات ارزومندم

قربونت

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

عزبز ترين سايتقشنگه سايتتولدت مبارك خيليا هستن كه ارزوي گذشته و الانتو ميخورنياد بگير كه ادما خيلي و ...

من قربون اون انگشتایی که باهاش تایپ کردی بشم چقد حس خوب گرفتم مرسی عزیزم خیر ببینی💋💋💋💋

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستی🙏

من قربون اون انگشتایی که باهاش تایپ کردی بشم چقد حس خوب گرفتم مرسی عزیزم خیر ببینی💋💋💋💋

انگشتام فداي خنده هاي قشنگت عزيزم

از ديروز انگار اسمون يه حس ديگه اي داشت نگو امروز تولد توئه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .