2777
2789
عنوان

رو‌کم‌کردن شوهر

499 بازدید | 19 پست

خونه تکونی حسابی کردم مامانم اومد کمکم پتو و پرده و اشپزخونه رو باهم شستیم 

خونه بهم ریخته موند تا فرشارو بیارن 

دیشب فرشارو اوردن ب شوهرم میگم بیا پهن کنیم میگه ب مامانت بگو بیاد خونه رو‌ریخته بهم و رفته کجا اومده کمکت هی میگی میاد کمکم نصفه ول کرد رفت 

مامانم با مادربزرگم رفت تهران نتونست بيشتر بمونه منم دیشب صدا تلویزیونو زیاد کردم‌نزاشتم بخابه امروز  چ واکنشی نشون بدم‌بنظرتون

چه داماد پررویی از کی تاحالا دم درآورده مگه وظیفه مادر زنه بیاد خونه دامادو تمیز کنه ؟ 😏😏😏

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه داماد پررویی از کی تاحالا دم درآورده مگه وظیفه مادر زنه بیاد خونه دامادو تمیز کنه ؟ 😏😏😏

اصلا حالیش نیست بخدا دیگه مامانم داغون شد با اشپزخونه 

حالا میگه بیاد فرشارم پهن کنه بخدا گیر مردم اخرم دوتا فوش بهم داد و رفت مامانش خابید

اصلا حالیش نیست بخدا دیگه مامانم داغون شد با اشپزخونه حالا میگه بیاد فرشارم پهن کنه بخدا گیر مردم اخ ...

😏😏😏😏 مرد نیست مگه کارای سنگین خونه رو گردن نمیگیره ؟ 

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن