2777
2789

من تو اقدامم یکسالو دوماهه کیست هموراژیک دارم دکتر بهم دارو نداد جز دوفامد گفت خودش جذب میشه جای نگرانی نیست چندتا دکتر دیگ حتی غددم رفتم همینو گفتن الان دوهفته اس ی موقع هایی در روز حالت تهوع دارم یکم زیر شکمم تیر میکشه دائمی نیست گه گاهی سردرد شدیدم داشتم خودش خوب شده گاهیم سرگیجه ک زووود خوب شده خیلیم گرسنه ام میشه همش مجبورم ب ریزه خواری ۴روز دیگ ام سیکلمه سیکلایه قبلم خیلی کمردرد داشتم الان ندارم یبوستم دارم الان ی هفته اس یبوست گرفتم با اینک خیلی میخورم ب نظرتون میتونم امیدوار باشم؟؟؟؟درضمن اینماه روزایه تخمک گذاریم همش کیت مدیکور زدم روزایی ک پررنگ بود اقدام مرتب داشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شالله گه بارداری. 

بی بی بزن

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

با اجازه اسی یه سوال کنم

بنظرتون با یه قطره میشه باردارشد؟

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

انشاالله که بارداری عزیزم 💖ولی فرض و بر این بگیر که قراره پریود شی ک اگه خدایی نکرده حامله نبودی نخ ...

ی بار ۶روز تاخیر داشتم ۶روز دقیقا روز ۶ ک رفتم بتا بدم پری شدم🥹😭