سلام دوستان اومدم بگم الان ک رابطه با دوست مخالف زیاد شده بهتره این نکاتم بدونیم که بتونیم آدم مناسبی رو انتخاب کنیم
اگ براتون مهم وارد ب رابطه هدفمند بشید
سعی کنید اول طرف مقابل اونو از دور بشناسید نه سریع پیشنهاد بدید ببینید رفتارش اخلاقش چطوری چه ویژگی های مشترکی داره علایش ش چی هست آیا ب شما میخوره با نه
رفتارش با اطرافیانش چطوری
آیا حد و مرز ها رو رعایت میکنه یا نه
چون میگن عشق واقعی در طول مرور زمان ب دست میاد
ب عشق در یک نگاه اعتماد نکنید چون فقط ظاهری هست
اگ دیدید ویژگی ها طرف بهتون میخوره وارد رابطه بشید
بعد از اون ببینید تو رابطه چقدر بهتون احترام میزاره
حتی سعی کنید وقتی میرید بیرون توی قرار های اول حتی دست همو نگیرید پسری ک دوست داشته باشه واقعی بهت احترام میزاره ی بار ب نامزدم میتونیم رابطه ج ن سی داشته باشیم من مشکلی ندارم ولی اون بهم گفت این باعث آسیب ب خودت میشه دوست ندارم اذیت بشی هر چقدر من اصرار میکردم اون میخواست منو راضی کنه که این کار ب ضرر خودمه منم هدفم داشتن رابطه نبودم فقط میخواستم بدونم چ واکنشی نشون میده
گفت پسری ک دوست داشته باشه دختری رو خودش زنجر میکنه تو قلبش ولی نمیزاره کسی ک دوستش داره آزار ببینه هیچ وقت اسرار ب چیزی نمیکنه ک میدونه اعصابم بهم میریزه هیچ وقت نشده ی بار اون دعوا ها رو شروع کن حتی وقتی من میخوام باهاش دعوا کنم با شوخی باهام حرف میزنه عصبانی خیلی کم میشه
عشق ک طول مرور زمان ب وجود میاد. در مورد رفتارش اخلاق اون طرف ویژگی های خوبی ک برای شما میسازه
و قرار نیست اخلاق و رفتارش عوض بشه
اینکه با اطرافیان خودش مهربون صادق تعهد داره
بچها آمار خیانت خیلی زیاده لطفا خیلی دقت کنید برای شریک آینده اتون با هر اون بی ارزش وارد رابطه نشید
برای فرار از تنهایی سراغ هر آدمی مزید چون خودتون لطمه میبینید
کسایی ک فقط دخترا میخوان ک نیاز جنسی شونو بر طرف کنن یکی از بهترین دوستای خودم قربانی تجاوز میدونم چقدر وحشتناک میتونه باشه چون خودم باهاش اشک ریختم
خیلی مواظب خودتون باشید
ب عنوان ی خواهر این حرف ها رو زدم