2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای اینکه درآمد خوبی داشته باشی باید بر اساس محل زندگی خودتون و نیازها و اولویت های مردم اونجا نیاز سنجی کنی

مثلا ممکنه تو شهر شما یه صنایع دستی خاصی رونق داشته باشه یا فرضا مردم اهل خرید لباس نباشن این دیگه بستگی به فکر شما داره که بگردید وتحقیق کنید بفهمید مردم چی لازم دارن و تو اون حیطه کار کنید

به نظر من کار در حیطه فروش مواد غذایی. آرایشی.بهداشتی .لباس زیر زنانه و روسری و شال در هر منطقه ای بیشترین مشتری را داره

از امشب همه انرژی های مثبت به سمت من و زندگیم روانه میشوند.خوشبختی و آرامش به سوی من میان😄😁
برای اینکه درآمد خوبی داشته باشی باید بر اساس محل زندگی خودتون و نیازها و اولویت های مردم اونجا نیاز ...

جایی که من هستم چون ی مجتمع بزرگ کنارشه فقط سوپر مارکت که دوتا دکه زدن کنارش اونا خوب درمیارن 

ما جایی زندگی میکنیم که روبرومون ی مجتمع خیلی بزرگه همه آپارتمانهاش هم پرن به نظرتون مغازه لباس زنان ...

لباس فروشی خوبه ولی تو مجتمع یا کنار مجتمع سوپر مارکت میسرفه منم سوپری  دارم مردم شاید لباس نخرن ولی تخم مرغ ماست روغن همه میخرن

[QUOTE=51638548]لباس فروشی خوبه ولی تو مجتمع یا کنار مجتمع سوپر مارکت میسرفه منم سوپری  دارم مردم شاید لباس نخر ...[/QUرفیقم تو ی سوپری نزدیک خودمون کار میکنه میگه مشتری خیلی کم شده 

کسی که ایده پول ساز داشته باشه تو این سایت چیکار میکنه؟خودش الان داشت پول میساخت  به جای بیکار چرخیدن اینجا

سلطان غم مادر..... (از وقتی خودم بچه دار شدم فهمیدم😁)
الکی گفته مشتری سوپری همیشه هست مخصوصا تو مجتمع دور مجتمع من خودم دارم راضی هستم

ن چون دوتا دکه کنارشه فروش ندارن. سود سوپری خوبه؟ ی سوپری معمولی چقد درمیاره؟ 

خب دکه معلومه فروش نداره باید یه مغازه درست بزنی جنس درست بیاری تمیز باشی جنسات پر خاک نباشه مغازت در حد معمول دکورش درست باشه

کسی که ایده پول ساز داشته باشه تو این سایت چیکار میکنه؟خودش الان داشت پول میساخت  به جای بیکار ...

اشتباه لایک شدی، کاری به کار کسی نداشته باش اگه میتونی کمک کنی بکن نمیتونی بیخود پارازیت ننداز، از ایده های این تاپیک همه میتونن استفاده کنن ن فقط من 

بستگی ب جاش داره من توکوچه هستم محله ای هست  سر خیابون یا تو مجتمع اگه باشم ازش مدهی ۶ یا ۷ ملیون در میارم الان اینجا ۲ دارم