2777
2789

هیچی سرمایه نداری؟یه ۲۰ تومنی چیزی از جایی بیاری یه ون بخری میتونی میلک شیک فروشی سیار بزنی. یا مثلاً اسنک فروشی پاستا فروشی سیار...

برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما جایی زندگی میکنیم که روبرومون ی مجتمع خیلی بزرگه همه آپارتمانهاش هم پرن به نظرتون مغازه لباس زنان ...

مغازه های پوشاک و اینجور چیزا فقط کارشون تو راسته مخصوص خودشون میگیره. متفرقه بزنی نمیگیره. هرچی در بیاری باید اجاره بدی

هیچی سرمایه نداری؟یه ۲۰ تومنی چیزی از جایی بیاری یه ون بخری میتونی میلک شیک فروشی سیار بزنی. یا مثلا ...

نمیخرن، فلافلی هر کی بتونه تو ی جای خوب بزنه درآمد داره 

نمیخرن، فلافلی هر کی بتونه تو ی جای خوب بزنه درآمد داره 

کارت خوب باشه همه چی فروش میره. شما بگو حتی چای و کیک بفروش ولی بدون کجا باید توقف کنی و کارتم با کیفیت باشه،همه خواهانن.خب فلافلی بزن

گل فروشی و مرغداری و فروش بدلیجات و عطر فروشی اینا خوبه فقط اگر سرمایه رو نداری باید چند ما پیش یکی کار کنی و حقوق رو برای سرمایه نگه داری بعد  شغل مستقل برای خودت جور کنی همین