2777
2789
عنوان

عمل بینی وتغبیر حالت چشم

296 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من حس میکنم بعد عمل چشام لبم فرمش تغییر. کرده کوچیک شده قبلش لبام گوشتی تر بود چشام درشت تر کسی بوده ک اینجوری بوده خوب شده باشه چهار ماه شده 

برعکس میگیا آدم چشماش درشت تر میشه وقتی عمل میکنه

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم  ۱۵ روزه  عمل کردم 

دقیقااا چشمام  درشت  خوشگل بود  ولی    زشت  کوچیک شده

لب هامم خوش  فرم بود  ولی  الان  زشت شده کلا صورتم  ریخته  بهم    

من دوستم چشماش  انقد ریز  بود    عمل کرد   بینی رو   انقد  چشماش  باز شد بزرگ  خوشگل  شده  

با شانسه  دیگ  

به من همه میگفتن خوشگل تر میشی  بخاطر  فرم  چشام   لبام 

ولی  زشت شدم  خیلی  ناراحتم    چشمای  قبلمو میخام

والا شانس من برای من برعکس شد

نه عزیزم شاید بخاطر ورمه درست میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

امیدوارم خیلی ناراحتم قبل خوشگل تر بودم ولی الان زشت شدم پشیمونم عمل کردم اصن دوست ندارم ...

کلللی جا داره تا بینیت فرم اصلیشو بگیره چهرت جا میوفته 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام منم ۱۵ روزه عمل کردم دقیقااا چشمام درشت خوشگل بود ولی زشت کوچیک شدهلب هامم خوش فرم بو ...

ن بعد دوماه چشات اوکی میشن ا

پونزده روزه عمل کردی ورم داره کوچیک شده مال من چشام همونطوری ک بود مونده فرقی نکرده لبامم همونه چون گفتم دماغم سربالا نباشه خیلی طبیعیه فرقی نکردم اصلا 

سلام منم ۱۵ روزه عمل کردم دقیقااا چشمام درشت خوشگل بود ولی زشت کوچیک شدهلب هامم خوش فرم بو ...

پونزده ک چیزی نیست من 

چهار ماهه حس میکنم صورتم بی روح بی شکله اصلا نمکش رفته

پونزده ک چیزی نیست من چهار ماهه حس میکنم صورتم بی روح بی شکله اصلا نمکش رفته

برای منم  شرینی  نمک صورتم  از بین رفته  

دیگ جراحی  اینجوریه

نچرالی  یه چیز دیگس 

امید داشتم  اوکی  شه دیگ  گفتی  ۴ ماهه برا تو درست نشده 

منم دیگ  امیدی ندارم   

بنظرم  همون اوایل  جراحی  خودشو نشون میده

ن بعد دوماه چشات اوکی میشن اپونزده روزه عمل کردی ورم داره کوچیک شده مال من چشام همونطوری ک بود مونده ...

منم  گفته بودم  طبیعی  میخام 

ولی  دکتره فکر کنم   نیمه  فانتزی کرده  

فعلا که ورم شدیده  اصن  مدلش  معلوم نیس  

فعلا که راضی  نیستم   

امیدوارم  اوکی  بشه  

پونزده ک چیزی نیست من چهار ماهه حس میکنم صورتم بی روح بی شکله اصلا نمکش رفته

بینیت  گوشتی  بود  یا  استخونی   ؟ 

حداقل  ۶ ماهی  باز طول میکشه  اوکی  تر بشه  

قرص  زینک  بخور    بینیت  جا افتاده  تر بشه   

به پوستت هم  خیلی  برس   

اونایی که پوست خوبی  دارن  بینی  خیلی  خوب  خودشو نشون میده 

من پوستم  اصلا خوب  نیس