2777
2789
عنوان

بیاید یادم بدید چی بگم

123 بازدید | 14 پست

شاید این موضوع از نظر خيليا پیش پاافتاده باشه

اما برام مهمه دلم شکسته سر همین.

اول اینکه من چون بارداری سختی داشتم و..فکر کنم چون مایعات و اب نمیخوردم و تهوع شدید داشتم موقع زایمان کلا شیر نداشتم و مجبور شدیم بچه رو شیر خشک بدیم

حالا هی همه تا بخوان تیکه بندارن مخصوصا خانواده همسر.

میگن بچه شیر باباشو خورده! احمقا. 

دوم اینکه بچم ی مقدار شبیه من و یکم باباشه.

حالا چون بانمکه. دخترای فامیل ک می‌خوان خودنمایی کنن. مخصوصا یکیشون. هربار دیدتش میگه وای چقدر شبیه منه...

وای موهاش مث منه وای دماغش عین منه...

شما باشین چی میگین دهنشون بسته بشه 

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه یکی از فامیل هی اینکارو بکنه حتی نسبت به برادرزاده‌مهمونطوری با خنده و لحن خودشون میگم وای خدانک ...

وای خوب گفتی.

اما چطور روم بشه بگم...🤭

وای خوب گفتی.اما چطور روم بشه بگم...🤭

همونطوری که اونا روشون میشه به خودشون اجازه بدن همچین حرفی بزنن، واقعا حرف اونا هم قشنگ نیست

یکبار اینطوری بگید دیگه خودشونو جمع میکنن

همونطوری که اونا روشون میشه به خودشون اجازه بدن همچین حرفی بزنن، واقعا حرف اونا هم قشنگ نیستیکبار ای ...

واقعا راست میگی.

نمیدونم متاهلین یا نه. اما وفتی جلو همسر آدم همچنین حرفی بزنن بیشتر آدم دلش میسوزه.

چون میدونی مردا اکثرا تاثیرپذیرن.. حالا پیش خودش فکر میکنه زنم زشته. چون دخترم خوشکله ب اینا رفته...

اخه ب این دختر دایی و عموی شوهرم چ ربطی داره خداااا عالمه...

یا با خنده بگو واااا از کی تا حالا بچه مامان بابای به این خوشگلی را ول میکنه به دختر دایی باباش بره؟ ...

اینم خیلی خوب بود

ممکنه اگه بگم خدا نکنه بدشون بیاد یا بگن از خداتون باشه.

ولی اینو دیگه نمیتونن چیزی بگن...

عالی گفتی