2777
2789
عنوان

وام ازدواج

396 بازدید | 12 پست

سلام کسی برای وام ازدواج ثبت نام کرده که باید این ماه واریز میکردن واسشون اما واریز نکردن؟؟؟

ما ثبت شده ایم همه کارامونم کردیم اما برامون هنوز واریز میگن اعتبار نیست باید اعتبار شارژ کنن و این چیزا

میترسم بره واسع برج ۲.۳ ما باید بریم سر خونه زندگی مون و چشم امیدمون به اون وام بود

کسی نمیدونه کسایی که وام ازدواج شون میوفتاد تا برج ۱۲ واسه پرداخت واسش پرداخت کردن نکردن. چه روز هایی پرداخت کردن واسشون 

لطفا کمک کنید اگ اطلاعی دارید من. ثبت نامی بانک شهر

لعنتی بانک شهر منم ثبت نام کردم هنوز تایید ضامن نشده جیگرم رو خون کرده کم مونده بشینم زار بزنم ازش

ما که از برج ۸ ثبت نام کردیم. روی ضامن خون کردن به دلمون فک کنم ۲۰ تا ضامن بردیم و همش میگفتن این مورد قبول نیست تا بعد از دو ماه قبول کردن و بعدش کلی زمان برد تا رفتیم امضا کردیم حالا از برج ۱۰ پذیرش شدیم اما هنوز که هنوزه واسمون واریز نکردن 

شما اگ تازه اولشین برین یه بانک دیگ ثبت نام کنید این بانک شهر خصوصیع اصلا به درد نمیخوره به خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که از برج ۸ ثبت نام کردیم. روی ضامن خون کردن به دلمون فک کنم ۲۰ تا ضامن بردیم و همش میگفتن این مو ...

بخدا اگر تا اون موقع رفته بودم بانک دولتی بهمون داده بودن 

کارمند دولت رو قبول نمیکنن !

بابا خوبه ماهی ۳ تومن قسطه

بخدا اگر تا اون موقع رفته بودم بانک دولتی بهمون داده بودن کارمند دولت رو قبول نمیکنن !بابا خوبه ماهی ...

منو شوهرم با هم میگیریم ماهی ۶ خوردع 

مگ تو فقط مال خودت میخوای بگیری ؟

قسطش چقدره؟

میشه برای شادی روح سردارای عزیز و  ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵  تا صلوات بفرستی لطفا 💖...وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128.