2777
2789

سرطان تخمدان اونم ۲۳ سالی مرگ خیلی بهتره برا من 

از ثانیه ای که سونو دادم ی لقمه خوش از پایین نرفته  نمیدونمخدا منومیخوادبا چی امتحان کنه ولی فک کنم این دیگه واقعا زیادیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علائمت چی بود؟ایشالله چیزی نیست

فعلا مشخص  نیس چیه ولی من تو نت سرچ کردم تمام علائم سرطانو دارم 

داستانش طولایه فقط سونو دادم ی توده ۱۴ سانتی توتخمدان که تو mri مشخص میشه فقط ماهیتش

منم تو ۲۱ بهم گفتن احتمال سرطان سینه 

بعد چند بار نمونه برداری کردن و گفتن مرحله آخر خوش خیمه بدو برش دار 

منم رفتم برداشتم الانم سینه هام کوچیک و بزرگ شده اونی کع عمل کردم خیلی ازش برداشتن

فعلا مشخص نیس چیه ولی من تو نت سرچ کردم تمام علائم سرطانو دارم داستانش طولایه فقط سونو دادم ی توده ...

ببین به اینترنت که اعتماد نکن

من غده تو سینم داشتم نمونه برداری کردم سرطانی نبود ولی دکترم گفت عمل کنی بهتره

اینترنت و کلا ول کن 

نه اوناحرفی از سرطان نزدن فقط ی توده اس که مشخص نیست چیه ولی من تمام علائم سرطانو دارم

آهااااا. انشالله که چیزی نیست استرس نداشته باش بسپار به خدا. انشالله به حق این شب‌های عزیز زودتر لباس عافیت بپوشی

پزشک کوچولو🩺📚

منم تو ۲۱ بهم گفتن احتمال سرطان سینه بعد چند بار نمونه برداری کردن و گفتن مرحله آخر خوش خیمه بدو برش ...

الهی بگردم ولی من اصلا تحملشو ندارم 😭اونم تو تخمدان که احتمال بچه دار شدنو باخودم به گور ببرم😭😭

ببین به اینترنت که اعتماد نکنمن غده تو سینم داشتم نمونه برداری کردم سرطانی نبود ولی دکترم گفت عمل کن ...

نمیدونم اگه ی عمل ساده باشه که انجام میدم ولی احتمال سرطانی بودنش داره منو میکشه😭