2777
2789
عنوان

تا زمان رسیدن نوبت ام ار ای من دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 34 پست
منم تو رحمم بود برداشتم و بعد اونم باردار شدم بد به دلت راه نده انشااالله چیز خاسی نیس درمان میشی

چیبود دقیقا ؟

این جوابسونو منه😭

در اندکس راست و مجاور تخمدان راست توده هیپواکوئیک هتروژنی به ابعاد ۶۷×۶۳×۶۱ با حجم ۱۳۸ میلیلیتر وجود دارد که قابل تفکیک از حاشیه لاترال تخمدان راست نبوده و با توجه به افزایش حجم ان در مقایسه با سونوگرافی قبلی بررسی تکمیلی با mri و لاپاراسکوپی پیشنهاد میشود

در بررسی داپلر این توده تنها در قسمت محیطی ان جریان خون شریانی با مقاومت پایین قابل رویت است😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اوناحرفی از سرطان نزدن فقط ی توده اس که مشخص نیست چیه ولی من تمام علائم سرطانو دارم

منم شش ماه تو نت میزدم و علایم داشتم و هرر روز و شب کارم گریه بود و افسردگی گرفته بودم ولی  عمل کردم بعدشم بچه آوردم 

خونریزی شدید با دفع لخته های خونی بزرگ درد زیاد شکم اینا بود رفتم دکتر سنو گرف و بعد ام ار ای و عمل

من تا الان دکتر زنان نرفتم همش میترسم 

از یه طرف هم یه بار غده تو سینم داشتم میگم کاش برم یه چک بکنه 

منم شش ماه تو نت میزدم و علایم داشتم و هرر روز و شب کارم گریه بود و افسردگی گرفته بودم ولی عمل کردم ...

حال روز من همینه از وقتی فهمیدم لب به غذا نمیتونم بزنم نمیتونم بخوابم😭

چیبود دقیقا ؟این جوابسونو منه😭در اندکس راست و مجاور تخمدان راست توده هیپواکوئیک هتروژنی به ابعاد ۶۷ ...

نترس اکثر خانوما این مشکل رو دارن انشاالله که خوش خیمه و درمان م میشی

اگه تهرانی حتما برو پیش دکتر اصف جاه من بعد کلی تحقیق ایشونو پیدا کردم خیلی دکتر باسوادین 

الهی بگردم ولی من اصلا تحملشو ندارم 😭اونم تو تخمدان که احتمال بچه دار شدنو باخودم به گور ببرم😭😭

نه اینجوری هم نیست 

برو پیش چند تا از بهترین فوق تخصص زنان شهرتون ببین هر کدوم چی میگن بعد عمل اینا کن ، گاهی خودت هم حساس میشی میبینی کیست ساده یا توده خوش خیم بوده خودتو اذیت کردی 

چند مورد از فامیلای ما هم یکی یه لوله تخمدان داشت و یکی رحم شاخدار بود و ... ماشالا الان همشون دو تا بچه دارن ولی یکی دو سال زیر نظر  دکتر بودن

حال روز من همینه از وقتی فهمیدم لب به غذا نمیتونم بزنم نمیتونم بخوابم😭

میفهممت منم همین روزا رو گذروندم خانوادم هم همینطور با من ذوب میشدن ولی به خیر گذشت 

واسه تو هم درست میشه بسپار به خدا 🌹🌹