2777
2789
عنوان

بی حالم چیکار کنم سر حال بشم

65 بازدید | 11 پست

از صبحه تو جا افتادم حوصله هیچ کاری و هیچ کسی رو ندارم بچه هامم همش میان بالا سرم شلوغ میکنن کلافه شدم حوصله ندارم پاشم مجدد با بچه هام کلنجار برمم

صبحانه و ناهار بهشون دادم ولی واسه هیچ کار دیگه ای حوصله ندارم  خیلی بی حوصلم بی اعصابم چیکار کنم رو مود شم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه یه آزمایش بده شاید مشکل اصلی بخاطر کم خونی یا تیروئید یا بقیه مشکلات باشه

کم خونی دارم قرص و امپول میخورم تاثیر نداشته

تیروئیدم تقریبا یک هفته ای میشه قرصش رو مصرف میکنم اما بازم حوصله و انرژی ندارم

افسرده نیستم تنبلم 😐

ن تشنه و گشنه نیستم اصلا

اها خوبه

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

کم خونی دارم قرص و امپول میخورم تاثیر نداشتهتیروئیدم تقریبا یک هفته ای میشه قرصش رو مصرف میکنم اما ب ...

ورزش باعث خونرسانی ب کل بدن میشه و سرحال میاره بزورم شده روزی ۲۰مین بورزش

ورزش باعث خونرسانی ب کل بدن میشه و سرحال میاره بزورم شده روزی ۲۰مین بورزش

احساس میکنم بچه هام دست و پام رو قل و زنجیر کردن 

الان دلم میخواد برم بیرون یه هوایی بخورم اما با بچه ها به غلط کردن میافتم مادر بودن خیلی حس بدیه