خدایی عالی چه قدر خوب راحت شدم از فرش شستن به خدا تمام فرشارو تمیز کرد .فرش شور بیسل پسرم برای روز مادر برام خرید خدا عمرش بده فوقلعاده هستش چه قدر خوب فقط اگر فرش نجس نباشه بهتر . همسایمون فرش داده بیرون شستن وقتی روش کشیدیم چه قدر چرک داشت تازه فهمیدیم که با آب نمیشورند .راحت شدم خدایی دست سازندش درد نکنه خیلی زوق کردم . وقتی تیباکس آورد در خونه گفتم این چیه گفت برای شماست به پسرم گفتم چرا گرفتی همش الکی ولی حالا خیلی خوشم اومد.
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!