2777
2789
عنوان

خانوما بچم در خطره😢

264 بازدید | 20 پست

باردارم؛۷ هفته و ۲ روزمه امروز

رفتم مرکز بهداشت و سونوگرافی و آزمایشمو دید گفت هماتوم دارم قند هم دارم کم خونی هم دارم گفت کلا نباید تکون بخورم 

خیلی میترسم بچمو نکنه زبونم لال از دست بدم؟😢

اولش میخواستم سقطش کنم ولی دلم نیومد گفتم هر چی خدا بخواد همون چون میترسیدم از مادر شدن

الان که به این فکر میکنم که نکنه از دستش بدم دارم دق میکنم😢😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر متخصص خوب برای خودت انتخاب کن و برو پیشش.هرکاری گفت انجام بده و اعتمادکن. به خدا بسپار. راستی توی مرکز بهداشت سواد کافی ندارن برای اینجور چیزا مگه اینکه متخصص باشه دکترشون

هماتوم چند سی سی زده

والله نمیدونم 

مخفف هماتوم چیه؟تو برگه سونو پیدا کنم 

یدونه Edd زده نمیدونم چیه یدونی CRL زده اونم نمیدونم چیه

بعد آخرش نوشته فالو آپ پیشنهاد میشود آندونکس ها مشهود نیست

دکتر متخصص خوب برای خودت انتخاب کن و برو پیشش.هرکاری گفت انجام بده و اعتمادکن. به خدا بسپار. راستی ت ...

نکنه چون ناشکری کردم خدا بخواد ازم بگیردش😢از وقتی صدای قلبشو شنیدم دلم براش پر کشید تو رو خدا دعا کن برام