2777
2789

سلام 

از باسلام خرید کردم بعد از گذشت دو روز از زمان تخمین تحویل باز بسته بدستم‌نرسیده

حالا این هیچی رفتم پیگیری کنم‌ ببینم بسته کجاست دیدم از قسمت پیگیری سفارش برداشته شده

رفتم داخل حساب کاربریم سفارشامو چک کردم دیدم براش زده ثبت رضایت شده😳 قسمت پستیشو چک کردم دیدم هنوز بسته حتی به شهرمون نرسیده حالا چجوری من تحویل گرفتم و ثبت رضایت هم براش زدم فقط خدامیدونه😅

با قاطر فرستاده بودن تا حالا باید میرسید😅

حالا نمیدونم چی میشه سفارشم میرسه یا نه 

غرفه دار هم فقط میگه ثبت شکایت کن 

با پشتیبانی باسلام هم تماس گرفتم اصلاااا جواب نمیدن 

تا حالا براتون پیش اومده این مدلی؟ 

ن من دوبار خرید داشتم از باسلام کاملا سالم و به موقع تحویل دادن

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باسلام

دیجی کالا

ترب

دیوار

شیپور

همه ی اینا برنامه های مضخرفی هستن ایشششش

لررررررررری شااااااااد پلی کن🤪🤪🤪                                 https://uupload.ir/view/mohsen_nasry-kahah_shekal_0fvf.mp3                           

من یبار خرید داشتم ازش واسه جشن اسم بچه مدادو پاککن برای بقیه بچها سفارش دادم شانس فردای روزی که سفارش دادم ارسالش بود و‌بسته سریع رسید و بعد چک کردنش من ثبت رضایت کردم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

ثبت رضایت ک خودشما باید بزنی غرفه دار تحت هیچ شرایطی نمیتونه وارد حساب کاربری شمابشه ک ثبت رضایت کنه😐😐

و یک تاریخ تخمینی میزنن برای تحویل بسته شما چندروز بعد اگرشما گزینه تحویل نگرفتم روبزنید خود ب خود سیستم میزنه ک غرفه داربتونه پولش رو بگیره،مشکل از پست هست شما ازپست پیگیری کن 

خنده هامون بوی بغضیو میدن ک آغشته شده تو تنفر.